2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چی بوده؟

مژه فر و بلند چشمای کشیده همش جواب گرفتم 

تو خیابونا بودم. با بی پولا بودم. با خوبا بودم. با اونا که خودشونو با کارد میخارونن تو جوبا بودم،با اونا بودم اما،، من ع اونا نبودم (من ع اونا نبودم)   
یه سری فایل های صوتی هست که علمی هم ثابت شده از قانون جدب ریشه میگیره سرچ کنید گوگل کامل میاره براتو ...

چه جالب

گفتین روانشناسید

بهترین سن اختلاف بچه ها ۰قدره؟

ینی بچه اولی چند سالش باشه دومی دنیا بیاد خوبه؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁
چه جالب گفتین روانشناسید بهترین سن اختلاف بچه ها ۰قدره؟ ینی بچه اولی چند سالش باشه دومی دنیا بیاد ...

بهتره بچه همیشه خواهر یا برادر داشته باشه ولی بهتره که از وقتی معنی و مفهوم دوست رو درک کرد بچه ی بعدی به دنیا بیاد ولی خب اختلاف زیاد نباشه بهتره

بهتره بچه همیشه خواهر یا برادر داشته باشه ولی بهتره که از وقتی معنی و مفهوم دوست رو درک کرد بچه ی بع ...

خب چه بازه سنی؟

۲تا ۳ سال

۳تا ۵سال

یا

بیشتر از ۵ سال؟

در مدت ۳ سالی که عضو نی نی سایت بودم بیش از ده بار قطع دسترسی شدم. این بود آرمانهای ما؟😁