2777
2789
عنوان

دانشگاه ها میخوان حضوری بشن...😐😐😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 372 بازدید | 23 پست

بچه ها اگه اره کی باز‌میشن؟ یعنی آبان زودی باز میشن؟

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*

دیگه همتون واکسن زدین پاشید برید سر درستون

ولی من فکر میکنم تا دی مجازی باشه ترم بهمن حضوری بشه

آیا می‌فهمی یعنی چه که هنگامِ خواب با خودت تکرار کنی:خدای من کمک کن این روزها را پشتِ سر بگذارم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر کنم فقط مقطع ارشد و دکترا ولی بقیه امسالم با این اوضاع مجازی خواهد بود

👈 من مادر یک کودک اتیسم هستم توجه کنید از این بعد در تاپیک های متفرقه ام به سوالات در مورد اختلال اتیسم هست پاسخ نمیدهم لطفا در تاپیک هایی که موضوع شون و عنوان شون اتیسم هست سوال خودتان بپرسید ممنونم که رعایت میکنید منم یک انسانم گاهی دوست دارم از دنیای اتیسم دور باشم و تاپیک های غیر اتیسم بزنم 😊

بجان خودم من به این مجازی بودن عادت کردم...برم کرونا بگیرم تو خوابگاه کی میاد من لاغر مردنی رو جمع کنه اخه😐💔

* کاش میشد سر تموم این سخنرانهای انگیزشی رو کرد زیر آب ، بعد در حالیکه دارن "خفه" میشن بهشون گفت : فقط مثبت فکر کن ...*

به بچه‌های دانشگاه ما گفته بودن این ترمم مجازیه

هرکی تو تاپیکا با نظر من مخالفه یادش باشه مخاطبم فقط و فقط استارتره. حرفی داری به استارتر بزن همونجوری که من حرفم رو به استارتر گفتم