الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
حالا شوهر من همش برای زنداداشش خرج میکنه😂 حساب برادریشونم یکیه
چراا
چرا اجازه میدی
حضرت مادر هدیه شماست برام نگهش دار☀️ 🌺و قل ربّ اَنْزلني مُنْزلاً مبارکاً و اَنت خیرالْمُنزَلین🌺 انقدر بزرگه تنهایی این «زن» که حتی تو دریا نمیشه غرقش کرد
کارشون چیه؟ شوهر منم دارن با برادرشوهرم کار شروع میکنن نترسین منو
کارش ساختمونه زیر بنا باهم شراکتی کار میکنن ولی اصلا باهم حساب کتاب ندارن و همش این پولارو میگیره و خونه نمیاره فقط برا خانواده داداشش خرج میکنه اصلا به خونه زندگیه خودش نمیرسه تازه ازدواج کردم
کارش ساختمونه زیر بنا باهم شراکتی کار میکنن ولی اصلا باهم حساب کتاب ندارن و همش این پولارو میگیره و ...
اونوفت نمیگی چیکار میکنی پولاروید
چی میگه بهت
اینجوری ک خیلی سخته
الان باید همه واس خودشون تلاش کنن