2777
2789
عنوان

نتیجه بحث با جاری

5426 بازدید | 97 پست

پیرو تاپیک های قبلی 

نشستم به مرده و زنده ام فکر کردم و زدم زیر گریه رفتم نشستم بالا سرشوهرم

هرچی هم بیشتر اشک میریختم شدیدتر گریم میگرفت 

بیچاره بیدار شد فک کرد کسی مرده کلی ترسید😂😂گفت چیهههه

گوشیمو انداختم جلوش گفتم ببین مث سگ با من رفتار میکنن 😭😭😭مگه من چی گفتم چیکار کردم 😭😭 اگه قراره این حرفارو بشنوم زبون جواب دادنم دارم به حرمت تو چیزی نمیگم 

اقا کلی نشستم گریه و مظلوم بازی

دنیای من اونیه که خودم میسازم... 

روباه مکار🙂

من از دیوانه ها دیدم ، هزاران عاقل مرده !•~•                                                                                                           خدایا همیشه هوامو داشته باش ❤                                    

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرم پاشد بره دستشویی دست و صورتشو بشوره برادرشوهرم زنگ زد اونم داد و بیداد که دریا چرا با زهرا اینجوری حرف زده چه حقی داره بگه مریم نیاد اونجا زنتو پررو کردی اینقد بهش رو دادی رو زندگیت سواره

دنیای من اونیه که خودم میسازم...