الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
اول استاد نمره رو میذاره ولی موقته ممکنه تغییر بده یا شیفت اینا بده .بعدش یا خود استاد باید نمره رو ثبت دائم کنه یا بعد چند روز آموزش دائمش میکنه
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا
مگه تایید نشدن که نمره گذاشتن؟ آها لابد دانشگاه شما متفاوت بوده 😊
نه عزیزم یجا تو سایت هست که نمرات میزارن که شما ببینی یجا هم هست که به اسم کارنامت میشه اونجا هم باید ثبتش کنن که معدلت بیاد اصولا اون قسمتو استادا تنبلی میکنن برا مام همین طوری بود تو کارنامه باید ثبت بشه که معدل بیاد
پسرم💙 تو تکه ای از بهشت هستی که تو قلب و جان من فرود آمدی عاشقانه دوستت دارم👼
وای حتما دائمی نشده، 🥺🥺🥺اگه برم دانشگاه درست میشه؟
اگ نمیخوای صبر کنی میتونی بری اونجا یا با استاد حرف میزنن یا خودشون دائم میکنن برات