یه عمل زیبایی ترکیبی به اسم عمل لیفت گونه میخوام انجام بدم تهران پیجش و تو اینستا دیدم اتفاقی وااااای بچه عکسها رو دیدم پرام ریخت انقدر خوب بود خوب بود خوب بووووود نگم براتون خلاصه منم عزمم و جذم کردم که حتما انجام بدم خصوصا که دیگه اصلااا زیبایی و جذابیت ده سال پیشمو ندارم بعد به سختی بسیار شوهرمو راضی کردم فردا هم نوبت مشاوره دارم حالا سه تا مسئله ذهنمو درگیر کرده مسئله اول اگه عکس و فیلمها فتوشاپ باشه چی🤔مسئله دوم چیزی حدو سی و پنج میلیون هزینه عملم میشه اگه خوب نشم چی مسئله سوم بازم اگه عکس ها فتوشاپ باشه چی ولی بچه ها اگر نباشه ها مثل همون عکسها عملم کنه میشم همون دختر ده سال پیش که بودم وای اگه بشه چی میشه ولی اگه نشه چی چیکار کنم راهنماییم کنید
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
برو حضوری ببین یا از کسایی که کامنت گذاشتن بچرس و بخواه که عکس بعد عمل بفرستن البته کم پیش میاد قبول کنن باید خیلی وقت بزاری و حسابی تحقیق کنی
خیلی وقتا مردم در مورد سفر به گذشته فکر میکنن و نگران یه تغییر تصادفی تو زمان حال هستن اما هیچکس تو زمان حال فکر نمیکنه که بتونه آینده خودش رو به طور اساسی تغییر بده...!
برو همون مطب بشین بیمارا رو بیین خب ببین راضی ن یا ن ب عکس اکتفا نکن ریسکه
فردا دارم میرم اونایی که عمل کردنم خودشون کامنت گذاشتی خیلی راصی بودن
درخواست دوستی رد میکنم وقتی جواب استارتر یه تاپیک و دادم خودت نخود آش نکن دوست عزیز اوکی؟ اسی خودش بلد جوابمو بده خودتو ننداز وسط سبک نکن بزرگواری تو حفظ کن و رد شو اگه هم زبون نفهمی هیچی کار خودتو بکن من با زبون نفهم ها دهن به دهن نمیشم بدرود