2777
2789

بچه ها نظرتون چیه راجع به قم.ما شاید بخوایم بریم قم برای زندگی.اقوام هستن اونجا ولی نمیخوام باهاشون حرف بزنم چون نمیخوام تا قبل رفتنم کسی بدونه.میشه کمکم کنید.شرایط زندگی و خرج و مخارج چطوریه!؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من قمم گرونی ک همع جاهس بستگی دارع کدوم منطقع مستقر بشی

من شنیدم قم نسبت ب تهران ارزون تره.مخصوصا لباس.

کدوم منطقه برای سکونت خوبه!؟جایی که کاری ب کارت نداشته باشن

ماقمیم عزیزم جانم بگو هرچه میخواهی بدونی 

کدوم منطقه خوبه!؟ببین من الان تهرانم ولی هم بخاطر تنهاییم هم اینکه گرونه و ترافیک میخوام برم قم .به نظرت چجوریه!؟

من شنیدم قم نسبت ب تهران ارزون تره.مخصوصا لباس. کدوم منطقه برای سکونت خوبه!؟جایی که کاری ب کارت ندا ...

سمتای باجک زنبیل اباد سالاریه بنیاد صفاشهر اینجاها بالاشهر محسوب میشع قیمتا گرونتر از پایین شهرع 

سمتای باجک زنبیل اباد سالاریه بنیاد صفاشهر اینجاها بالاشهر محسوب میشع قیمتا گرونتر از پایین شهرع&nbs ...

ادمایی هم ک زندگی میکنن خوبن!؟میدونی یعنی مثل تهران که کسی کاری به کارت نداره و ... جاهای تفریحی چی!؟

کدوم منطقه خوبه!؟ببین من الان تهرانم ولی هم بخاطر تنهاییم هم اینکه گرونه و ترافیک میخوام برم قم .به ...

اگه پول دارید اون بالا ها خونه بگیرید بافرهنگ و خلوت و ارزونتر نسبت به تهرانه قطعا ..سالاریه بلوار امین زنبیل آباد خوبه 

اگه پول دارید اون بالا ها خونه بگیرید بافرهنگ و خلوت و ارزونتر نسبت به تهرانه قطعا ..سالاریه بلوار ا ...

اهان مرسی،باید برم قیمت اونجا رو بپرسم ببینم چجوریه

اهان مرسی،باید برم قیمت اونجا رو بپرسم ببینم چجوریه

نسبت به تهران واقعا بهتره ...حتما بالا شهر باشید هم باصفا وخلوته هم فرهنگشون به تهران نزدیکتره شهرک قدس وبنیاد هم همینطور البته