2777
2789

حالا چ تومحل کار چ دانشگاه یامدرسه وبخایدفقط باشماباشه یا با کسی ک ازش بدتون میادنباشه و اگر باهاتون نگرده غصه داربشید..من همچین حسی دارم دوسدارم فقط بامن باشه اگر یروزمحلم نده دیونه میشم باااینکه دوسپسرم دارما البته زیلدبیرون نمیریم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوستم این مدلیه ببینه دوست جدید پیدا کردم دیوونه میشه

هیچ چیز از هیچکس بعید نیست پس از همدیگه بت نسازید...😇اگه تینا صدام کنی خوشحال تر میشم💚😁                                    

اره از یه پسره خیلی خوشم آمد اونم خیلی نگاه میکرد فامیل دوره ولی لعنتی بدش فهمیدم یک سال از من کوچیک تر دیگه ندیدمش😕😕

ملت عشق از همه دین ها جداست عاشقان را ملت مذهب خداست......          گروه آبی💙💙 وزن ۶۵ حدف ۵۵                  

نع😐

من با خواهرم هم اینجوری نیستم

به نظرم خوب نیس به این شدت وابستگی

دو نفر بودن تو کلاسمون اون قدیما عین دوتا نامزد رفتار میکردن🤢

اخرشم قهر کردن

قصه عشقی که میگم قصه لیلی مجنونه🖤با یه روایته دیگه لیلی جای مجنونه🖤مجنون سر عقل اومده شده آقای این خونه🖤تعصب و یه دندگیش کرده لیلی رو دیوونه🖤دیوانه تو بودن هم عالمی دارد🖤🖤🖤...                                                                                   نامم را از یاد مَبَر...من با صدایت نفس میکشم🖤.                                                                                                                                                           
نع😐 من با خواهرم هم اینجوری نیستم به نظرم خوب نیس به این شدت وابستگی دو نفر بودن تو کلاسمون اون ...

😁😂منم یکسره ازش دلخورمیشم ولی تاحالابهش نگفتم دوسش دارم تازه باهاش دوست شدم قبلاادم حسابش نمیکردم