2777
2789

خیلی به من و خواهرم و برادرم و بابام ظلم کرد. خیلی بخاطرش زجر کشیدم. از بچگی تا ازدواجم و.... 

البته مشکل روانی داشت ولی قبول نمیکرد

وقتی خوب بود خوبیهایی بهمون کرده ولی اونقدر بخاطرش زجر کشیدم که این چند روز که بستریه و حالش خیلی وخیمه فقط بدیاش مثل یه فیلم داره از ملو چشمم رد میشه😢

در پناه خدا... 

بحرحال مادرته ازش بگذر

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

ایشالاخوب شن

وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪ‌ﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪ‌ﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧ‌ﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽ‌ﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻‍♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽ‌ﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽ‌ﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩‍🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جات نبستم هرکی ی اخلاقی داره نامادری من وقتی عمل کرده بود من واس ناراحت بودم گریه میکردم هرجند او وقتب برادرم مریص بود میگفت کاش بمیره راحت بشم ولی نمیدونم من اصلا دلم نمیاد اونموقع ها دلم به شدت میسوزه 

عزیزم زندگی سختیایی داره که گاهی آدم رو از پا درمیاره مادرتکه مشکل روحی هم داشته و دست خودش نبوده ازش بگذر و خودت رو آزاد کن اینجوری حال خودتم بهتر میشه دعا میکنم سلامتیش رو بدست بیاره یه مادر هر چی هم نباشه مادره

جات نبستم هرکی ی اخلاقی داره نامادری من وقتی عمل کرده بود من واس ناراحت بودم گریه میکردم هرجند او وق ...

منم دلم میسوزه ولی وقتی یکم میگن امروز بهتر شده غم میاد رو دلم

اصلا دوست ندارم اینقدر سنگدل باشم ولی دست خودم نیست

خیلی حالک بده

در پناه خدا... 

هیچ وقت کسایی که مادر معمولی نه خیلی خوب و فداکار دارن حال منو نمیفهمن. هیچ وقت دخترایی که میتونن بشینن خیلی معمولی با مامانشون صحبت کنن حال منو نمیفهمن

شاید برا خیلیاتون عجیب باشه و غیر قابل درک

در پناه خدا... 

استارتر من تو تاپیک پربازدیدت بودم اما انگار دوست نداری جواب کاربرا رو بدی

شرایط من و تو یه جورایی شبیه همه،میدونم دیگه هیچوقت دلت گرم نمیشه بعد اون اتفاقا همسرت هر کاری کنه در نظرت صحنه سازیه

خیلی سخت میتونه اعتمادت رو بخره دیگه

تو رو خدا راحت نبخشش بگو من دیگه بهت اعتماد ندارم ازش تضمین بگی حتی حق طلاق و حضانت بچه ها، بذار بفهمه اگه موندی پای رفتنت نشکسته

دلشکستگی تو حاشا نکن که یه عمر آزارت میده

اگه خواستی منم مشکلمو میگم تا ببینی که فقط و فقط باید خودمون در اولویت باشیم

منم مادرم یه جورایی شبیه مادر تو بود و البته پدرم بدتر

هیچ دانایی نداشتم ولی تاپیکهای اون خانم مثل پتک تو سرم خورد

ولی الان سالهاست قوی شدم میدونی از کجا میگم همسرم کاملا تغییر کرده و مادر و خواهراش بدون هیچ بحث و گفتگویی موش شدن،جرات عرض اندام ندارن میدونم که من خودم بهشون قدرت داده بودم با ترسام، سادگیم، خوبیام،فداکاریام...

امام حسین ع روز عاشورا فرمود اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید

پستهات خوندم که گفتی هیچی نمیخریدی آرایشگاه نمیر فتی... خیاطی میکردی

باور کن منم دقیقا همین کارا رو میکردم، اما همسر منم نشون داد مثل بقیه مردا لیاقت نداره... 

راستی کاربرا خیلی حرفای خوبی زدن بخون

اگه اومدی بگو 

افوض امری الی الله...