2777
2789

مرکز ناباوری رویانا ،دکتر اعتماد هست .یکم هزینه هاش سنگینه 

یه دکترم هست الوند دکتر خودم ،خالم میرفت پیش اون نتیجه‌گرفت

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
مرکز ناباوری رویانا ،دکتر اعتماد هست .یکم هزینه هاش سنگینه  یه دکترم هست الوند دکتر خودم ،خ ...

اره رویانا رفتم دو ماه تحت نظر بودم هنوز باردار نشدم

واقعا خیلی هزینش سنگینه

برای هر کاری پول میگیرند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره رویانا رفتم دو ماه تحت نظر بودم هنوز باردار نشدم واقعا خیلی هزینش سنگینه برای هر کاری پول میگی ...

پیش دکتر ادیبم برو یه سر

فقط 16 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
ابدولله ماننسی حسینا.
اره رویانا رفتم دو ماه تحت نظر بودم هنوز باردار نشدم واقعا خیلی هزینش سنگینه برای هر کاری پول میگی ...

سلام

ببخشید شما مرکزی پیدا کردید برای درمان؟؟

الان باردار شدید؟

منم ذخیره پایین هستم

سلام ببخشید شما مرکزی پیدا کردید برای درمان؟؟ الان باردار شدید؟ منم ذخیره پایین هستم

اصلاح سبک کن ذخیره ت میادبالا 

خودت طبیعی بارداری میشی 

برو تو پیج این خانم فلورا تاجیک 

لایو هاشو ببین 

متومخ میشی 

@bardari_felor

کجاست؟  من ذخیره تخمدانم پایینه امااین دو ماه فولیکول غالب داشتم

سلام...شما رفتین مرکز نیکان جواب گرفتین؟؟؟؟ منم‌ می‌خوام برم‌ای وی اف ...ولی نمی‌دونم نیکان برم یا نه؟؟ برم‌ مهر رشت؟؟ 

سلام...شما رفتین مرکز نیکان جواب گرفتین؟؟؟؟ منم‌ می‌خوام برم‌ای وی اف ...ولی نمی‌دونم نیکان برم یا ن ...

من نيكان انتقال ندادم

جنين بردم عرفان نيايش دكتر طاهري پناه

نيكان اگر خواستيد بريد دكتر صالح پور بريد

سلام عزیز تو قزوین جایی یا دکتر مناسب پیدا کردی؟ معرفی میکنی؟

نه عزيزم

اما اگر تهران  امكانش نداري مركز جهاد دانشگاهي اكثر مراحل انجام ميدند و فقط براي عمل و انتقال تهران ميريد

نه عزيزم اما اگر تهران  امكانش نداري مركز جهاد دانشگاهي اكثر مراحل انجام ميدند و فقط براي ...

سلام من تازه واردم.. نمیدونم از کجا برای ای وی اف در قزوین اقدام کنم... میشه بگید جهاد دانشگاهی کجاست... ممنونم عزیز