2777
2789

سلام مامانای گل خواهرم از شهرستان اومده پسرشو ببره دکتر خیلی استرس داره خودش پیش منه نی نی سایت نداره.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من‌خودم بچه بودم پاهامو کج میذاشتم دکتر بهم کفش و دمپیایی مخصوص و ورزش داد خوب شدم نمیدونم مال پسر خواهرت چطوریه اما اگر تو سن رشد باشه به نظرم بیشتر رو این چیزا تمرکز کنن تا جراحی

من یک enfp ام  کاربری چهارممه  زبان انگلیسی هر کسی سوال داشت بپرسه جواب میدم
حالا زیاد نگران نباشید صبر کنید ببنید نظر دکتر چیه من بچه بودم پامو به سمت داخل می‌ذاشتم فکر نکنم ...

این پای چپش هییچ‌مشکل ندارن پای راستشو به سمت بیرون میزاره

حالا زیاد نگران نباشید صبر کنید ببنید نظر دکتر چیه من بچه بودم پامو به سمت داخل می‌ذاشتم فکر نکنم ...

دکترش هم برای چهارشنبه ها میشینه تا چهارشنبه ببینیم خدا چی میخواد

خب چجوری بود

والا دوسالش دک بود دکتر تهران تشخیص داد بخاطر یه توده تو مغزش پپاشو کج میزاره ایشالله ک خواهرزادت فقط مشکل کج پاگزاشتن داشته باشه .ولی بااین حال بازم تووکل به خدا رفتن پیش گیو شریفی بیمهرستان لقمان عمل کرد و پرتو درمانی خوب خوب شد الان کلاس ۲ هستش .نگران نباشید خدابزرگه 

دکتر چیزی نگفته؟

والا دوسالش دک بود دکتر تهران تشخیص داد بخاطر یه توده تو مغزش پپاشو کج میزاره ایشالله ک خواهرزادت فق ...

البته ارثیه عموهایش هم همینطورن ولی اونا دیگه بالای چهل و پنج سالن درمان نکردن 

این پای چپش هییچ‌مشکل ندارن پای راستشو به سمت بیرون میزاره

منم پای راستمو می‌ذاشتم سمت داخل

دکتر فقط یه سری ورزش داد و گفت دمپایی برعکس بپوش تو خونه

نترسید، چیز وحشتناکی نیست

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ!