خیلی وقته با محیط اینجا اشنام.اینجاییم که تجربیاتمونو با هم به اشتراک بذاریم.من مشکلی با حضور اقایون ندارم ب شرط اینکه تو تاپیکایی که میدونن موضوعش کاملا زنونس وارد نشن یا اگه اتفاقی وارد شدن بی چک و چونه برن بیرون.این سایت یه سایت تبادل نظره و ربطی به جنسیت نداره.انرژی مثبت میفرستم و دعوا موا نمیکنم.😍نام کاربریم اسمیه که مامان بزرگم بهم میگه.و بله ما ترکیم❤
میدونی کجاش خنده داره؟ این که تو فکر میکنی من خودمو درگیر یه بحث احمقانه میکنم درحالی که حتی نمیدونم طرف مقابلم توی دنیای واقعی چند سالشه و چقدر سواد داره 😂 ولی من فقط حرفم و میزنم و میرم اگر هزار بارم ریپلای کنی نگاه نمیکنم🤭 اینترنت جامعه را به فساد نکشیده ، این فساد شماست که اینترنت آن را به تصویر کشیده
گرفتاریش زیاد خیلی نمیمونه رنگ دکلره زرد میشه رنگس میره من پشیمون شدم
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
😂نمیخوام پز بدم، تحقیرتون کنم، سرکوفت بزنم،یا اینکه مایهداریمو به رختون بکشم،ولی جاتون خالی الان یه نیمرو خوردم با نون سنگک!!.😂!.◊🤓دو توصیه خیلی مهم:اول اینکه : هیچ وقت به انتخاب های همسرتان نخندید؛ شما یکی از آنها هستید.دوم اینکه : هیچ وقت به انتخاب های خودتان افتخار نکنید؛ همسرتان یکی از آنهاست.😉
والا رنگ قشنگتره تادکلره زودمیرم من گذاشتم خیلی زشت شد