2821
2789

بعضیا میگن بعد واکسن میشه مثل سرماخوردگی...دیگه درگیری ریه نداره ولی موردم بوده که هر دو دوزو زده ریه هم درگیر شده فوت کرده. پس واکسن به چه درد میخوره؟ یعنی چی میشه خدایا😭😭😭

تا خدا بنده نواز است .... به خلقش چه نیاز است.

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

دو سه هفته بعد از دوز دوم تازه بدن ایمن میشه

در طول دو دوز واکسن خیلی باید مراقب باشین ک مبتلا نشین

و بعدش بازم باید رعایت کرد 

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا

احتمالا کرونا کمتر و زنجیره ی انتقال کوتاهتر میشه به مرور و شاید طی این فرصت بشه واکسن های قوی تری براش ساخت و مث انفولانزا هرساله تزریق کرد

من باردارم و بارداری خیلی سختی رو دارم میگذرونم مدام دردهای جدید رو تجربه میکنم و خیلی شرایط روحی و جسمیم سخته. میشه لطفا برام از ته قلبت دعا کنی؟ 🥺

من مورد فوت بعد از دو دوز واکسن نشنیدم درهرحال

بودن اطرافم که بعد واکسن گرفتن ولی خفیف بوده خیلی

و درهرحال واکسن باید بزنیم که اکثریت جامعه وقتی واکسن بزنن بیماری مهار میشه 

الان دانمارک جشن پایان کرونا گرفتخ

من دیگه از واکسن میترسم 10 روز بعد از اولین دوزی که شوهرم زد کرونا گرفت یعنی تا حالا نگرفته بود به شدت رعایت میکرد من الان میترسم دوز دومو بزنه باز کرونا بگیره من تحمل ندارم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز