2777
2789
عنوان

دخترم دیگه شیر نمیخوره 😥🥺چه کنم

265 بازدید | 29 پست

دخترم چند روز دیگه ۱۱ ماهگیشو تموم میکنه و میره تو ۱۲ ماه...الان چند هفته ست فقط تو خواب شیر خشکشو میخورد ،الان تو خوابم نمیخوره دیگه...دارم دق میکنم...ببرمش دکتر یا چه کنم ؟😥😥

غذا کمکی میخوره

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید  

چیزی نخوردی شیرت تلخ بشع

دردناکترین مرگ پسرنوح داشته:                                             تصورکن داری غرق میشی خر                                          از کشتی بابات برات دست                                            تکون میده!😐

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم پسر منم همینطور بود اما تازه وارد شش ماهگی شده وقتی چهارماهش بود شیر نمی خورد 

بردمش دکتر گفت تو خواب بهش بده و اروم اروم با عامل حواس پرتی مثل عروسک و... حواسش پرت کن تا بخوره مشکل خاصی نیست جیگر

د 🥰💣 میشه واسه اینکه بیماریم درمان بشه یه صلوات بفرستین 🌻 واسه دخترم یه فاتحه بفرستین🍃🌻 married💍 غلامرضا 💛 سپهر👦🏻

دختر من که ۸ ماهشه شیر گیگوز میخوره نمیدونم چرا تپل نمیشه همش لاغر 

الانم پاهاش سوخته عرق سوز شده هرچی کرم و روغن میزنم فایده نداره چکار کنم؟ 

سهم ما از این زندگی، چرا عادلانه نیست؟
بله عزیزم ،حدااقل روزی ۵ وعده تپل بهش عذاهای مقوی میدم...روزانه زرده و گوشت و ....

خب شاید اساسی سیرش میکنی میل به شیر نداره عزیزم 

همسرم من اخم   تورابه خنده   کسی عوض نمیکنم   حتی نداشته هایت راباداشته های کسی عوض نمیکنم من تارموی توکه هیچ حتی خاطراتت رابا هیچکس عوض نمیکنم   تاابدتوقلبمی                مامان دوتا گل پسرم آقا امین و آقا اهورا عشق های مامانی هستید