2777
2789

تاپیک گزاشتم اگ مادرتون یه غذایی رو بدمزه درست کنه چیکار میکنین

اکثریت گفتین نمیخورم میرم یه چیز دیگ درست میکنم.. میدونید این کار چقدر ناراحتش میکنه!؟زحمت کشیده شده برای پخت اون غذا. وقتشو گزاشته

چندشب پیش خونه مادرم بودم و برای شام سمبوسه درست کرده بود. من دوست نداشتم ب هر دلیلی.اما ب رو نیاوردم و خوردم

مادر وظیفش نیست . دوستون داره و غذا میزاره جلوتون.. میتونه بگه من غذا نمیپزم خودتون درست کنید

درود به شرفت 👌🏻👌🏻👌🏻

الزاما هر نظری محترم نیست، نظر و تفکر داعشی ها و نازی ها محترم نیست، اساسا احترام برای نظر نیست، نظرات یا معتبر هستند یا معتبر نیستند، یا اگر بخواییم مبتلا به نگاه سیاه و سفید نشیم و تقسیم بندی خودی و غیرخودی توی ذهن مون شکل نگیره که نظر خودی معتبر و غیرخودی نامعبتره؛ میگیم هر نظری به درجاتی معتبره. احترام مال صاحب نظره، پس آدما محترمن ولی نظرات الزاما محترم نیستن، نظرات یا معتبرن یا معتبر نیستن، یا درجاتی از اعتبار رو دارن🙌. البته گاها ممکنه خودم مبتلا به همون دیدگاه سیاه و سفید یا خودی و غیرخودی بشم 😕🤦🏻‍♀️. ممنون میشم برای حاجتم صلوات بفرستین 🙏🏻🩷

احسن✌

💔همسرم💔جای توزیرخروارهاخاک نیست بلکه کنارمن هست کنارمنی ک عاشقانه تورودوست داشتم ودوست دارم و دوست خواهم داشت😔        💔همه کسم💔توازپیشم پرکشیدی ورفتی واکنون من ماندم و آینده ای پرازدرد😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کلا از بچگی هر چی جلوم گزاشتن خوردم

برای ده ثانیه  بخون فکر کن؛شمر،جانباز جنگ صفین ۱۳بارپای پیاده مکه رفته جا نماز آبکشیم بود ک هرکی میدید میگفت این پسر پیامبره!حر کیه؟سرلشکر ابن زیاده تو عمرش شاید یه رکعت نمازم نخونده (اصطلاح)راهو رو امام بست نزاشت مسیرشو عوض کنه!شمر برای لحظه ای فکر نکردن ب منفی بی نهایت رسید و حر برای لحظه ای فکر کردن ب مثبت بی نهایت!کی میدونه فکر کن!شاید منو تو دین دار شمشیر به دست جلو اقا ایستادیم و اونایی ک سرزنش میکنیم شدن یار اقا! گروه زرد:وزن اولیه ۹۶......هدف اول ۹۰🔓.....هدف دوم۸۵🔓.....هدف سوم ۸۰🔒.......هدف چهارم 75🔒.........هدف پنجم۷۰🔒.....ب امیدخدا

اتفاقا امروز نهار خونه مادرم بودم یه غذایی درست کرده بود ک نفهمیدیم چیه هیچکدوممون هم خوشمون نیومد ولی هممون رفتیم پای سفره همشو هم خوردیم(به زور) باخنده. حتی دخترم ک نمیخورد صداش کردم گفتم حداقل یه ذره بخور.فک کنم مامانم از فردا همش این غذا رو درست کنه چون فک کرد خوشمون اومده🤣🤣🤣🤣

و خدایی که برایم کافیست
من خیلی از غذاهارو نمیخورم منو دعوا کن

دختر بد. منم بدغذا بودم اون موقع ک خونه بابام بودم. مامانم یه غذایی ک من دوس نداشتمو درس میکرد، برا منم یه چیز دیگ درس میکرد ک دوس دارم