2777
2789

پسرم ۸ ماهشه.چند وقت بود زانوم درد میکرد، الان چند روزه که بدتر شده.موقع راه رفتن یا نشستن روی صندلی مشکلی نداره ولی اگه پامو جمع کنم مثلا چارزانو بشینم موقع دراز کردن پام یا بلند شدن درد زیادی داره که چند دقیقه طول میکشه رفع بشه.یعنی ممکنه آرتروز باشه؟😰

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....

عزیزم من نمیدونم

ولی حتما حتما کشک و قره قوروت محلی و تخم شربتی که کلسیم دارن استفاده کن چون بچه شیر میدی ؛ افتاب هم یادت نره

دلم گم شده پیداش میکنم من 💚 اگه عاشقه که وای به حالش ؛ رسواش میکنم من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتما قرص کلسیم و ویتامین د مصرف کنید احتمالا بدنتون کمبود داره

ینی ممکنه به خاطر این باشه‌؟خیلی نگرانم که آرتروز باشه

البته این هفته میخوام برم دکتر

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
عزیزم من نمیدونم ولی حتما حتما کشک و قره قوروت محلی و تخم شربتی که کلسیم دارن استفاده کن چون بچه شی ...

آره اتفاقا کشک خیلیم دوست دارم.خودم میسابم تو مخلوط کن.

تو شیردهی حتما باید روزانه قرص کلسیم و آهن جداگانه مضرف بشه

آخه چند سال پیش تو کلیه م یه سنگ ۶ میلی بود به خاطر اون از قرص کلسیم میترسم. ولی باید به دکتر بگم قرصی تجویز کنه که رسوب نکنه.

ینی ممکنه به خاطر این باشه‌؟خیلی نگرانم که آرتروز باشه البته این هفته میخوام برم دکتر

من خودمم دخترم نوزاد بود زانو درد داشتم من لبنیات زیاد نمیتونم بخورم بهم نمی‌سازه دکتر قرص نوشت برام کلسیم د دیگه از همونا خوردم خوب شد

آخه چند سال پیش تو کلیه م یه سنگ ۶ میلی بود به خاطر اون از قرص کلسیم میترسم. ولی باید به دکتر بگم قر ...

آره به دکتر بگی خودش میدونه احتمالا قرص کلسیم جوشان بنویسه

این جهان کوه است و فعل ما ندا/ سوی ما آید نداها را صدا
من خودمم دخترم نوزاد بود زانو درد داشتم من لبنیات زیاد نمیتونم بخورم بهم نمی‌سازه دکتر قرص نوشت برام ...

ببخشید زیاد سوال میکنم.علائمتون مثل من بود؟

ینی ممکنه به خاطر این باشه‌؟خیلی نگرانم که آرتروز باشه البته این هفته میخوام برم دکتر

چوت شیر میدی کلسیم بدنت کم میشه ویتامین دی و کلسیم بخور و مدام کلسیم دار بیشتر بخور

........(این نقطه ها پر از حرفه ک ناگفته ماند تا کوچک شد)