2777
2789

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

حرفت رو باید طلا گرفت ایول

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

طرفت هم باید خوب باشه 

یه طرفه نمیشه

به نام خداوند بخشاینده بخشایشگر مهربان💖 شکر و سپاس مخصوص خداوندیست که پروردگار جهانیان است💖 مهربان تر ین مهربانان است 💖مالک روز جزاست💖 تنها تو را می پرستیم و تنها از تو یاری می‌جوییم💖 ما را به راه راست هدایت فرما💖 راه کسانی که به آنها نعمت داده‌ای و نه کسانی که بر آنها خشم گرفته ای و نه گمراهان💖 

مازنها داریم خودمون رو میکشیم چه میدونم بوتاکس، میکرو هزارتا کوفت و زهر ماردیگه که ‌وشوهره نره دنبال کسی دیگه ولی سخت اشتباهمیکنیم ذات طرف خوب باشه وفادارمیمونه به اینا هم کارنداره

آلپاچینو چقدر قشنگ حرف دلمونو میزنه که:«بعضی وقتا به جای جر و بحث فقط به طرف نگاه میکنم و تعجب میکنم که این حجم وسیع بی عقلی و نفهمی چطور توی کله ای به این کوچیکی جا شده..!؟»
مازنها داریم خودمون رو میکشیم چه میدونم بوتاکس، میکرو هزارتا کوفت و زهر ماردیگه که ‌وشوهره نره دنبال ...

دقیقا 

طول عمر آدمی نیم نگاهی بیش نیست، وای از این بی حرمتی با جان انسان میکنند، در دنیایی ک هیچ کس بی عیب نیست چه کسی  می‌تواند تو را مقصر بداند، در قضاوت همه حق را ب تو دادند ولی، نکته اینجاست ک من راز نگه دار ترم 

اتفاقا همتون کامل در اشتباهید من خیلی خانومارو دیدم ذات خوب دارن خیلی خوب و خوش رفتار ولی چهره خوب ندارن و به وضع خودشون نمیرسن شوهرشون تا دلتون بخواد دنبال زنا و رابطه و صیغه آن ولی زنایی که به وضع خودشونو تیپشون میرسن و اصلا ذات خوب ندارن نه تنها شوهرشون شیفته اشونه و به هیچ زنی نگاه نمیکنه بلکه خیلیم شوهرش تو مشت زنه اس و مث بز ازش می‌ترسه  اینو خیلیا رو دیدم و تجربه دارم که میگم 

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔
اتفاقا همتون کامل در اشتباهید من خیلی خانومارو دیدم ذات خوب دارن خیلی خوب و خوش رفتار ولی چهره خوب ن ...

درصدش خیلی کمه 

درصدش خیلی کمه 

اتفاقا خیلی زیاده من خیلیا و دیدم دوروبرم

میگن دعای نی نی سایتیا زود میگیره😔 تورو این روزای عزیز برام دعا کنید یا صلوات بفرستید🙏خیلی محتاج دعام تو بد وضعیتیم دیگه نمیکشم.😔شاید خدا بلاخره بحرف یکدومتون کرد😔💔

به نظرمن ما زنهای ایرانی خیلی به دیده شدن از طرف شوهرامون وابسته هستیم شوهرم گفته با این دوستت رابطه نداشته باش من خوشم نمیاد. شوهرم این رنگ مو رو دوست داره این مدل لباسو دوست داره و... یک بار نیومدیم به خودمون بگیم من چه چیزی دوست دارم یا اون باب میل من زندگی میکنه به حرف من برای طرز لباسش یا برخوردش بابقیه  یا مدل مو یا هزارتاچیز دیگه میکنه ما زنها ایرانی عقده دیده شدن از شوهرامون رو داریم متاسفانه