2777
2789

ننا 96دست بردار سرم نیستی

88کیلو

میدونی چرا گفتم خدا صدات رو نمیشنوه

چون تو تاپیک فقط نوشتی.نهنگ...عقده ای...تف تو صورت.....و هزار فحش دیگه

چرا نگفتی همین کاربر اجه بارها و بارها شکایت کرده

چرا نگفتی وزن یخچال شو خواستیم گفت 88

88کیلو گوشت برای

گوسفند

گوساله

چرخی

شتر

بوقلمون

ران

سینه

کلیکا

من مگه خودم نگفتم اگه آدم عادی بودیم نقرس گرفته بودیم تموم بود

توضیح دادم چرا تو تاپیک نگفتی

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست

من گفتم عقده ای تف تو صورتت؟ تاپیک هست بچه ها میرن‌میخونن میفهمن دروغ گفتی کم خودتو خراب کن

کار زشتت توجیهه نمیشه تمومش کن له تمام‌مقدساتم قسم من تو رو اولین بار بود تو سایت میدیدم چرا توهم داری من دنبالتم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوستان مهربان نی نی سایت شاید براتون هزار بار گفته باشم و شما کمک کرده باشید مثل امروز

گفتم قبل از حامله شدن من هیچ کس نفهمید من کم خونی شدید دارم و تبدیل به فقر آهن شد

قرص و دارو رو بدنم جواب نداد که آب خوردن رو هم ازم گرفت

رفتم سمت گوشت و سبزی با خنده بارها گفتم خسته شدم یک کیلو سبزی می خورم خسته شدم از گوشت و جیگر با عصبانیت قورت میدم

بچه ها یادتون میاد یا نه که گفتم محرم مصرف گوشت م پایین اومد

از جلو تی وی بلند شدم برم آب بخورم سرم گیج رفت روی میز کیک خوری پاشا باغچه بود کم مونده بود خرده هاش بره تو چشمم

درونگرا.سکوت.مهربون.منطقی.تو نی نی سایت نه طرف حق و میگیرم نه ناحق چون قضاوت کار خداست
دوستان مهربان نی نی سایت شاید براتون هزار بار گفته باشم و شما کمک کرده باشید مثل امروز گفتم قبل از ...

عزیزم اینو میتونستی همون مدقع که هیج کس ۸۸ کیلو گوشت رو باور نکرد بگی نه اینکه توهین کنی و اینا رو بگی

دوستان مهربان نی نی سایت م

بارها و بارها شکایت کردم و گفتید مریضی عزیز

کاریش نمیشه کرد

گفتم شوهرم دیگه میترسه میگه من نیستم حموم نرو ترو خدا بزار بیام بعد برو

با یه سرچ ساده می فهمید که اگر کار به فقر آهن شدید بکشه

تنگی نفس و هم به همراه داره بعضی وقتا فکر میکنم هوا نیست واسه نفس کشیدن

من کاری به بحثت با این خانوم ندارم که  راست گفته باشی و ناراحت شده باشی این طور گفتی ولی خیلی زشت جواب دادی با توجه به اون اسکرین و خیلی زشت تر امضاته به حرف هایی که تو اون تاپیک زدن فکر کن  اکثر افراد شخصیتت بیوگرافیت رو هدف گرفتن نه مال و ثروت شاید دو سه نفر راجب پولت حرف زده باشن چرا اشکال واقعی رو نمی‌بینی عزیز من  

اگه توهین دیدی به خاطر اینه توهین کردی 

میشه یه صلوات برای حاجتم با دلای مهربونتون مهمونم کنید 

نینی سایتم شده محل خالی کردن عقده های کودکی و نداشته های در طول زندگی  

به کاربرا چه ربطی داره استایل زندگی و خورد و خوراکتون؟ انقدر کمبود دارین اینجا دروغ میگین و به رخ میکشین؟ 

تو حرفات خودت باش نه یه کپی و تقلید از حرف بقیه حتی اگه کمی🚫 از طرف پاکوچولو دست کوچولوی سایت😺😺😺