zizijon82 مدیر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2584 عنوان چجوری توی خونه غذا بفروشم | مشاهده متن کامل بحث + 3370 بازدید | 21 پست دوست دارم مستقل بشمحرفه خاصی هم بلد نیستم اما توی آشپزی خیلی مهارت دارمدوست دارم غذا درست کنم و بفروشمچطوری این کار و کنم؟از کجا باید شروع کنم.سرمایه چی نیازه تروخدا کمک کنید راهنماییم کنید🥺🫂 یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر میگردد ! 1400/06/19 | 16:54 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zizijon82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2584 نه بگو تهیه غذا دارم و سفارش قبول میکنم اصلا میتونی یه کار دیگه ام بکنی ، بری با یه شرکت قرار ... شهرمون کوچیکه شرکت خاصی نداره یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر میگردد !
goolehbarfi عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2129 مرسی مجوز از بهداشت سخت نیست؟ خواهش میکنم... نمیدونم راستش فقط میدونم اینکارو حتما باید بکنی که بعدا برات مشکل پیش نیاد @yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.
helenu عضویت: 1399/12/11 تعداد پست: 1994 اینستا نه میخام از اطرافیانم شروع کنم ولی نمیدونم چجوری مشتری جذب کنم عزیزم ران مرغ رو چطور میپزی که بو نده؟
goolehbarfi عضویت: 1399/11/14 تعداد پست: 2129 شهرمون کوچیکه شرکت خاصی نداره حالا یه کارگاهی جاییشهر ماهم کوچیکه ولی خب حدااقل دوسه تا کارخونه و کارگاه داره یا واسه تالار و رستوران آشپز زیاد میخوان @yek_tarh_eshgh پیج اینستا / کانال تلگرام. نقاشی با تکنیک های مختلف مخصوص هدیه و یادگاری طرح های جذاب تولد ، تاریخ عقد، عاشقانه ، سنتی ، نقطه کوبی، فانتزی ، ورق طلا و...♥️♥️♥️ خوشحال میشم کارامو دنبال کنی🥰☘️☘️ سفارشاتونو با عشق انجام میدم و میفرستم 🎀.
zizijon82 مدیر استارتر عضویت: 1400/01/30 تعداد پست: 2584 عزیزم ران مرغ رو چطور میپزی که بو نده؟ ببین کلا منقبل هرچیزی مرغم و آبپزمیکنم پیاز و مرغ و با اب میزارم سر گاز بعد اینکجوش خورد زردچوبه و نمکو لیمو هماضافه میکنم یڪ نفر ماندھ از این قوم کھ بر میگردد !
zahra1373126 عضویت: 1399/11/29 تعداد پست: 514 کار آفرینی و ایجاد کسب و کاری موفقکسی و کار خودت رو بساز 💪قابل توجه بانوان،دانشجویان و افرادی که به دنباله کار هستند❌به صورت تمام وقتپاره وقتو نیمه وقتبا گوشی توی دستت از هرجای دنیا یه تجارت نوین آغاز کنزهرا پورموسوی ۰۹۱۳۰۹۴۴۰۳۹
aaroya111 عضویت: 1403/02/11 تعداد پست: 24 من خیلی کوچیک شروع کردم غذا و اینا میپختم واس مراسمای کوچیک توی ظرفای یکبار مصرف چند قسمتی سرو می کردم می بردم میفروختم. ظرفا رو هم از اینجا میخریدم که قیمت و تنوعش خوب بود: https://goodpackstore.com/product-category/disposables/disposable-tableware/deviderd/