2777
2789
عنوان

بچه ها جیگر نیم‌ پخته نخورید

797 بازدید | 24 پست

یکی از آشناها همیشه میرفته جیگرکی.

خب اونجا دقت کرده باشید اکثرا وسط خامه

بعد حالا دل دردو اینا داشته اورژانس رفته

کلی ازمایشو عکس.

گفتن انگل کبد داری

از جیگر و گوشت خامو نیم پخته

خالا کبدو صفراش عفونت کرد حالش خیلی بده.


یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا تا حالا جیگرکی نرفتم

خونه هم اول آب‌پز میکنیم بعدش هم سرخ

من یه دختر شمالییم😎 که از بچگی یاد گرفتم که برا هدفم بجنگم😎تا بهترین ها سهم من بشه😎 یاد گرفتم به خودم احترام بزارم تا بقیه بهم احترام بزارن😎 رشته ورزشی مورد علاقم تکواندوعه😎 روحیه جنگندگی رو دوست داشتم و دارم😎برا خواسته هام میجنگم تا به دستشون بیارم😎من هدف کمک به شماست اگه حرفی زدم ناراحت شدین از همینجا میگم معذرت میخوام 💫شاید تویی که الان داری این امضا رو میخونی من دیگه زنده نباشم برام از خداوند طلب بخشش کن♥️آقایون اعتراض کردنند چرا اسم همه خمیر دندون ها زنونه؟؟ آخه تا ژاله و نيلو هست تو میای غلام نعنایی بزنی؟؟؟🙄🤪🥴

واییی جیگرو خوب باید گذاشت پخت الته نه این که جزغاله شه شما روشی برای خوب پختنش دارید؟

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
واییی جیگرو خوب باید گذاشت پخت الته نه این که جزغاله شه شما روشی برای خوب پختنش دارید؟

من اول پیاز داغ میکنم

بعد جیگرو باهاش حسابی تفت میدم.قشنگ پخته میشه

فلفل سیاه.نمک.یه کوچولو دارچین میزنم.بی نظیر میشه😟

من یکیو میشناسم جیگر خام می‌خوره هیچیشم نمیشه 😹

«هر کس با دیوی می‌جنگد باید مراقب باشد خودش دیو نشود. و اگر به قدر کافی به مغاکی خیره شوی، مغاک هم به تو خیره می‌شود.» نیچه

من اول پیاز داغ میکنم بعد جیگرو باهاش حسابی تفت میدم.قشنگ پخته میشه فلفل سیاه.نمک.یه کوچولو دارچین ...

برا کباب کردن چطور

دقت کردین همیشه اون ادمایی که خیلی بدن شعور ندارن به راحتی دل میشکنن زندگی مردمو خراب میکنن همیشه برندن وبرعکس اونایی که سعی کردن تو زندگی این کارارو نکنن زندگیشون جهنم شده واقعا چرا .....اونوقت میگن خدا عادله اخه چرا.   این دیگه چجور عدالتیه؟.
واییی جیگرو خوب باید گذاشت پخت الته نه این که جزغاله شه شما روشی برای خوب پختنش دارید؟

من بخوام کباب کنم ورقه های نازک می کنم بعد حین پخت هم با چاقو وسط اش می زنم مدام تا وسط اش هم پخته بشه کامل

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792