2777
2789
عنوان

بی‌حوصلگی و‌ کسلی

165 بازدید | 23 پست

بچه ها ،شما این روزا برای این که سطح انرژیتون‌ خوب بمونه چی کار میکنید؟من خیلی حوصله ام سر رفته دلم سفر میخواد که تو این وضعیت کرونا هیچ جا نمیشه رفت.باشگاهم که نمیشه رفت.شما چی کار میکنید کسل نشید؟😕

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من کناب میخونم آهنگای شاد گوش میدم  نقاشی میکشم. صبح ها پرده ها رو میدم کنار و از اینکه توی خ ...

منم خدا رو شکر میکنم همیشه ولی خوب روحیه ی آدما فرق میکنه نمیدونم چرا همه چیز به شدت تکراری و یه کم خسته کننده شده

منم خدا رو شکر میکنم همیشه ولی خوب روحیه ی آدما فرق میکنه نمیدونم چرا همه چیز به شدت تکراری و یه کم ...

ببین صیح ها اب گرم و عسل و آبلیمو بخور این نوشیدنی علاوه بر ضد ویروس بودن انرژی بخشه یک هفته امتحان کن. من توی بارداری میخوردم که سرما نخورم بعد متوجه شدم چقدر سرحال شدم 

منم خدا رو شکر میکنم همیشه ولی خوب روحیه ی آدما فرق میکنه نمیدونم چرا همه چیز به شدت تکراری و یه کم ...

احساس میکنم اگه یه مهارت جدید یاد بگیرم خوبه برام‌،بافتنی خیلی دوس دارم کسی رو‌نمیشناسید یاد بده تو اینستاگرامچ

احساس میکنم اگه یه مهارت جدید یاد بگیرم خوبه برام‌،بافتنی خیلی دوس دارم کسی رو‌نمیشناسید یاد بده تو ...

بافتنی با نخ قیتون جذابه کیف و اینا بباف توی نت فیلمش هست 

من یه مدت میبافتم 

هدف های کوچیک بذار برای خودت مثلا بگو سه شنبه میخوام برم نخ و قلاب بخرم جمعه میخوام برم پیش دوستم اونوقت روزا برات تکرازی نیست 

کتاب صوتی دانلود کن موقع کار خونه گوش بده از فکر و خیال الکی بهتره