2777
2789

من تاحالا هیچوقت نفرین نکردم..بد کسی رو هم نخواستم...ولی هرکی ناراحتم کنه یه جایی پاشو میخوره یا اتفاق بدی واسش میفته نمیدونم این چیزا به من مربوط میشه یانه‌..

مثلا عقد بودیم یکی از خواهرشوهرم خیلی اذیتم کرد و با یه خط ناشناس به شوهرم پیام داد اینی که الان تو بغا تو خوابیده قبلش تو بغل من بوده قبل ترشم تو بغل یکی دیگه...و خب من تا پای جدایی رفتم و شوهرم فکر میکرد دوس پسر قبلیمه و حتی رفت باهاش صحبت کرد که اون بنده خدا گفته نه کار من نیست تااینکه خدا خواد و کااااملا اتفاقی پوکه سیمکارت توی اتاق خواهرش پیدا شد و خب با گذشت کردن من ختم بخیر شد و اون روز نه نفرینی کردم نه بدشو خواستم...

و حتی تغییری توی رابطم باهاش ندادم...

ولی از اونموقع تاحالا خیلی زجر کشیده.توی ۱ سال...یادمه شیر دااغ ریخت توی پاهاش اونم کل ساق پاهاش به طرز فجیعی سوخت...یااینکه سنگ کلیه گرفت و خیلی عذاب کشید..و تهشم مجبور شد با یه آقا که کلی بزرگتر از خودشه و دوتا بچه ۱۸ و ۱۶ ساله داره ازدواج کنه اونم توی خونه ی گهنه و قدیمی پای کوه تویه شهر دور افتاده از ما که ۶ ساعت فاصله داره..و خیلی توی زندگیش اذیت میشه چونکه شوهرم وضع مالیش داغونه...

میدونی به تنها چیزی که فکر کردم چی بود؟

بخاطر اذیت کردن تو به این روز نیفتاده، از قبل بدبخت بوده. اگر بدبخت نبود اون کار رو باهات نمی کرد

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یا اون یکی خواهرشوهرم که موقع خرید عروسی انقدر اذیتم کرد رفته بودیم واسه خرید چون شوهرم پول نداشت قرار بود اون بهش قرض بده بعد چون اون به شوهرم میگفت شلوار دمپا بگیر و من خوشم نمیومد به شوهرم گفت من پول نمیدم و مامانم خودش پول داد شوهرم واسه من خرید کرد و شوهرم بعدا موتورشو فروخت پول مامانمو داد یادمه شیراز بودیم تا خود خونه که ۴.۵ ساعت راه بود اشک ریختم و خب بازم اون خواهرشوهرم تو همون سال که منم باهاش قهر بودم دوبار پاهاش شکست مجبور شد پلاتین بزاره و چون ارثی پاهاشون مشکل داره راه رفتنش داغون شد...توی همون سال از کسی که واقعا عاشقش بود جدا شد و طرف ازدواج کرد...و خیلی اتفاقای دیگه..

کسی که اینقدر راحت دروغ به این بزرگی رو در مورد زنداداش خودش گفته نشون میده کلا آدم مشکل داریه به نظرم این تنها بدجنسیش نبوده 

اما در کل خیلیا رو دیدم که هرچقدر هم بدذات و بدجنسن بازم هیچیشون نمیشه

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرةالایام                          سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

حالا من عاشق شوهرمم..و خب توی هر زندگی دعوا و بحث میشه...سری قبل دعوامون شدبااینکه حق بامن بود ولی کوتاه نمیومد و حسابی دلم شکست و شب تا صبح از معده درد خوابش نبرد...و جوری شده بود که صبح غرورشو گذاشت کنار و التماس میکرد واسش یه چیزی درست کنم معدش جا بگیره...تا دیروز که باز بحثمون شد و واااقعا مقصر بود انقدر بلند بلند گریه کردم که دختر ۵ سالمم باهام گریه میکرد شوهرم خونه نبود...و بهش پیام دادم که واقعا دلمو شکوندی...دیشبم زودتر از شوهرم خوابیدم...صبح پاشدم تا نمیتونه راه بره پشت کتفش درد میکرد حسابی...الانم با روسری دستشو بسته نشسته پای کامیپوتر

یا اون یکی خواهرشوهرم که موقع خرید عروسی انقدر اذیتم کرد رفته بودیم واسه خرید چون شوهرم پول نداشت قر ...

عزیزم خانواده شوهرت کلا بدبخت بودن اصلا ربطی نداره چون دل تو رو شکوندن بدبخت شده باشن. یعنی خریدن یه شلوار دمپا مجازاتش شکستن پا هست؟ نکنه حضرتی چیزی هستی توهم خودبزرگ بینی نزن. اون بدبختا مشخصه واسه یه روستان و وضع درست و حسابی هم ندارن وگرنه اقبال به هر کسی رو نمیکنه.

درحالی که برای آگاهی همه جانبه و روشن بینی ام تلاش می‌کنم قسمت هایی از وجودم هم از مسائلی پیش پا افتاده آزرده میشه. هیچ انسانی کامل نیست. کسی که همه‌ی تاپیک هاش گل و بلبله بنظر من حتما دچارخودسانسوریه.
کسی که اینقدر راحت دروغ به این بزرگی رو در مورد زنداداش خودش گفته نشون میده کلا آدم مشکل داریه به نظ ...

اره خب خیلی بدذاته...

الان دوره ازمون همه چیز اوکیه باهم خوبیم هروقت میاد یه بحث و دعوایی پیش میاد

بله عزیزم‌.... تمام اتفاقاتی هم که براش میفته به خاطره شما نیست‌... یا این دنیا عذاب باید بکشن یا همش بمونه برای اون دنیا

اگه واقعا مقصر نباشی... خدا جوری عذابشون میده که تاوان بدن

حالا من عاشق شوهرمم..و خب توی هر زندگی دعوا و بحث میشه...سری قبل دعوامون شدبااینکه حق بامن بود ولی ک ...

بخاطر فشار عصبی معده درد و پشت شونش درد گرفته بخاطر دعوا و بحث.

موندم چرا داری این مسائل رو به دل پاک خودت ربط میدی؟

عزیزم خانواده شوهرت کلا بدبخت بودن اصلا ربطی نداره چون دل تو رو شکوندن بدبخت شده باشن. یعنی خریدن یه ...

عزیزم خونمون بوشهره...وضع مالیشون توپه و همه خواهرشوهرام شاغلن و همه شغلای خوب دارن ولی اون خواهرشوهرم که ازدواج کرده بخاطر شوهرش کارشو ول کرد

بخاطر فشار عصبی معده درد و پشت شونش درد گرفته بخاطر دعوا و بحث. موندم چرا داری این مسائل رو به دل پ ...

چون بدون شک هرموقع توی بحثا من مقصر نباشم اینجوری میشه یه اتفاقی میفته...

شوهر من هرروز عصبیه بعدم ما دعوا نکردیم رفت بیرون و من فقط بهش یه پیام داد...اونم جواب نداد همین