2777
2789
عنوان

آیا باردارم یا نه گیجم😣😣😣

| مشاهده متن کامل بحث + 239 بازدید | 31 پست
من علائم پریودم زیاد نیست هر ماه فقط یه کم کمر درد و پا درد و عصبانیت شدید  که همشون رفته من ...

ایشالله هرجور دوس داری خدا برات رقم بزنه

زندگیم پسرمه 🥰گر نگه دار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد 🙏
ان شالله که باردار باشی عزیزم😍 من یه پسر ۶ ساله دارم برا دومی اقدام کردم اما این ماه خیلی استرسم دا ...

خدا حفظش کنه ان شا‌ءالله تو هم بارداری من یه سقط داشتم پنج سال اقدامم

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون عزیزم ان شالله خبر خوشو بدی اینجا🙏😍

ان شا‌ءالله

دیدی خدا عشقمونو تکثیر کرد. 🥰😍                                                  امضا قبلی 👈خدایا عشق من و محمد و با دادن یه فرزند صالح تکثیر کن 🥺🙏 ۵آذر (شهادت اول حضرت زهرا) بی بی چک مثبت شد ۲۵(شهادت دوم حضرت زهرا)  آذر قلب و دیدم 😍 دوم اسفند جنسیت دختر مامان مشخص شد🤩💌  ۲۸ تیر ۴۰۳ دخترم اومد تو بغلم خدایا شکرت 🥹🥹🥹

برای قبل اقدام چ چیزای میخورین؟؟

من این ماه قرص کلومیفن خوردن از روز سوم تا پنج روز بعد روزی دو تا قرص خوردم شایدم اشتباه کردم چون وسطای دورم تپش قلب شدید و تنگی نفس داشتم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

من این ماه قرص کلومیفن خوردن از روز سوم تا پنج روز بعد روزی دو تا قرص خوردم شایدم اشتباه کردم چون وس ...

😬من ماه قبل سردی زیادخوردم پریودم ۸روزعقب افتادشدم😢 پریودم تموم شه شروع کنم گرمی بخورم خوبه؟؟

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️
😬من ماه قبل سردی زیادخوردم پریودم ۸روزعقب افتادشدم😢 پریودم تموم شه شروع کنم گرمی بخورم خوبه؟؟

اره خوبه موز و زنجبیل دارچین  سیاه دونه  دمنوش رازیانه هم به باروری کمک میکنه ان شالله به زودی باردار بشی🙏🙏🙏🙏

اره خوبه موز و زنجبیل دارچین  سیاه دونه  دمنوش رازیانه هم به باروری کمک میکنه ان شالله به ...

مرسی عزیزم خدادامن همه روسبز کنه .شماچیکارمیکنی برای حامله شدنت

‌ هرچیزي‌بایدسرجاي‌خودش‌باشه‌مثل‌تو،توبغل‌من.🫀 ‌️

خانوما من امروز افتادم به جون خونه کل خونرو برق انداختم الانم تازه پریود شدم  بازم شکر خدا که از این سردر گمی در اومدم ♥️توکل بر خدا ان شالله هر چیز سر موقعش 🙏🙏🙏

مرسی عزیزم خدادامن همه روسبز کنه .شماچیکارمیکنی برای حامله شدنت

والا همین قرص کلومیفن دو ماهه میخورم این ماه عرق رازیانه و بومادران هم خورده بودم اما امروز پریود شدم 

بازم ناامید نمیشم بچه اولمو بعد از هفت ماه اقدام باردار شدم 

توکل بر خدا🙏🙏🙏♥️♥️