eshgamdavoood مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 271 عنوان مامانای باردار بندرعباسی کسی سونو مصطفی بابایی رفته 881 بازدید | 4 پست ممنون میشم راهنماییم کنید برا آن تی کسی پیش ایشون رفتن ? 1400/06/19 | 13:02 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 93068 تاحالا نشنیدمسونو میترا رفیعی و اقای حسن پور کارشون خوبه 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
eshgamdavoood مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 271 تاحالا نشنیدم سونو میترا رفیعی و اقای حسن پور کارشون خوبه منم دکترم بهم گفت برم پیش ایشون ان تی خواستم ببینم حدسشون چقد درسته اون دوتااا خواهری اصلااا نوبت نداشتن ان تی هم ک باید حتمادیروز میرفتمالبته اول نوبت گرفتم کوچه باغی بس ک بی شخصیت و بی ادب بودن نتونستم بمونم خیلی عصبی و بددهنه
yaas1392 عضویت: 1396/06/11 تعداد پست: 93068 منم دکترم بهم گفت برم پیش ایشون ان تی خواستم ببینم حدسشون چقد درسته اون دوتااا خواهری ا ... کوچه باغی بی نهایت بی شخصیتهمنم رفتم حتی تو اتاقش ولی انجام ندادم برگشتمنگران نباش گلم انشالله که دقیقه ولی سعی کن قبلترش نوبت بگیری که راحت باشی 🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴
eshgamdavoood مدیر استارتر عضویت: 1400/06/16 تعداد پست: 271 کوچه باغی بی نهایت بی شخصیته منم رفتم حتی تو اتاقش ولی انجام ندادم برگشتم نگران نباش گلم انشالله ک ... اینجا ک رفتم خیلی دکتر با شخصیتی بودکوچه باغی بیخود شلوغه و اینکه ۲نفرر اونجا تو صورتش گفتم حیف پولی ک ما میایم پیش شما ممنون عزیزدلم انشالله درست باشه دعا کن برام ♥️