2777
2789
عنوان

خانومایی بچه هاشون تشنج داشتن

415 بازدید | 23 پست

دخترم سه ماه اس تشنج داشته تو یه روز ۲ بار ۵ ردز بستری بود الان ۱۰ روزه مرخص شده پیش مغزو اعصابم بردم باز نوار گرفت خداروشکر تشنج نداشته دارو فنوباربیتاله که میگن اینو بخوره از نظرذهنی عقب میمونه و میگن باید گفتار درمانی بره تا بتونه حرف بزنه راه بره ........خیلی نگرانم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر من چهار ماهگی تشنج کرد بر اثر تب بعد واکسن 

5روز بستری بود نوار مغزی نگرفتم ک بدونم مشکل چی بوده 

دکتر فنوباربیتال داد دوماهی بهش دادم دیگه نبردمش دکتر 

علت تشنج چی بود میشه بگی من خیلی نگرانم 

چگونه از تو گریزم که ناگریز منی 
فقط ی سال قرص خورد؟ اسم قرصش چی بود؟

اره عزیزم 

فنوباربیتال

هر چندوقتم مادرم میبرد نوار میگرفت و تحت کنترل بود دیگ دکتر خودش قطع کرد .الانم دیگ تشنج نکرده و هیچ مشکلیم نداره

دکتر گفته بود نباید هیجان داشته باشه.نبایدزیاد گریه کنه زیاد بخنده و.....بازیای خیلی هیجانی نکنه 

دختر من چهار ماهگی تشنج کرد بر اثر تب بعد واکسن  5روز بستری بود نوار مغزی نگرفتم ک بدونم مشکل ...

وااای منم الان از واکسن ۴ ماهگی میترسم دختر من بی دلیل بود تو نوارشم تشنج نشون داده بود دوبار نوار گرفتیم توی اولی بود توی دومی بعد۱۰ روز نبود خداروشکر علتم نداشت

اره عزیزم  فنوباربیتال هر چندوقتم مادرم میبرد نوار میگرفت و تحت کنترل بود دیگ دکتر خودش قطع ک ...

دکتر به من اینارو نگفت اصلا اصلا دخترم مشکلی نداره تشنجم بی دلیل بوده