2777
2789

سلام. بگید چطوری رفتار کنم که اینقدر دروغ نگه. نگید برات مهم نباشه چون فک میکنه حرفاشو باور کردم. 

مثلا دیشبو بگم. من یه دختر یکساله دارم. حالا دیشب میگفت چرا از پوشک نگرفتیش هنوز با تعجب نگاش کردم گفتم کوچیکه و زوده... بعد گفت دختر من از 9 ماهگی بچه هاش رو دیگه پوشک نمیکرد خودشون میگفتند جیش دارن... یعنی فقط با دهن باز نگاش کردم اخه 9 ماهگی.

از این دروغ های واضح خیلی میگه مثلا به سوهرم می گفت فلانی بچه شو پیش دبستانی نمیفرسته تو هم نفرست. حالا من میدونم که بچه اون میره. با مادرش دوستم.... 

حالا اینا دو نمونه شه. حرفاش همش دزوغ و چرت و پرته... 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دروغاش تاثیری تو زندگیم نداره ولی اینکه فک میکنه ساده ام و باور کردم رو اعصابمه... چطوری بهش بگم اینقدر دروغ نگه 

دوستان گل نی نی سایتی من به دعاهای شما خیلی اعتقاد دارم. برای ارامش همیشگی زندگیم و خونه دار شدنم یه صلوات میفرستید.. 

بگومعجزه الهی صورت گرفته که تو9ماهگی بگه من میخوام برم دستشویی ازش فاصله بگیرهرازدوهفته یاهفته ای یک باربیشترخونشون نرو

امیدوارم توی زندگیهاتون هیچ وقت مشکلی نداشته باشید، همه چیز خوب و درست و سرجاش باشه، اما اگر خدای نکرده یه وقت گره کوری خورد به زندگیتون، خدا رو قسم بدید به ناامیدی حضرت عباس.. لحظه ای که کنار نهر علقمه.. یه چشمش به مَشکی بود که دیگه آبی نداشت و چشم دیگه اش به خیمه ها بود که دیگه روی رفتن به سمت بچه ها رو نداشت.. خدایا به حقِ دست گیرِ بی دست هیچ کس رو ناامید نکن..
خب یه دفعه بگو من خبر دارم اون بچشو میبره میاره خودش بهم گفت یا دیدمش که مادر شوهرت شرمنده شه

با پررویی میگه نه نمیبره و میزنه تو یه حرف دیگه... زیر بار حرف نمیره. 

مادرشوهر نن چندروز پیش گفت دوتا کارگر آوردم خونمو تمیز کردن.حالا معلون شده چاخان بوده.خودش پاچه هاشو داده بالا تمیز کرده.اصلا به ما چه که چجوری خونتو تمیز کردی 

شاید برای شما متعهد بودن همسر آپشن محسوب نشه،ولی برای منی که خیانت دیدم آپشنه....
بگومعجزه الهی صورت گرفته که تو9ماهگی بگه من میخوام برم دستشویی ازش فاصله بگیرهرازدوهفته یاهفته ای یک ...

4 ماه بود نرفته بودم. بخاطر این کاراش. دیگه دیشب شوهرم گف اگه نیای منم دیگه نمیام خونه بابات مجبور شدم برم. 

مادرشوهر نن چندروز پیش گفت دوتا کارگر آوردم خونمو تمیز کردن.حالا معلون شده چاخان بوده.خودش پاچه هاشو ...

اینم از این دروغا زیاد میگه. اخه بگو زن یه دروغی بگو ادم باور کنه یا رسوا نشی حداقل

کاریش نداشته با....سکوت کن...حتی سر تایید هم نشون نده...فقط خیره شو بهش

خو فک میکنه باور کردم شروع میکنه به دروغش پر وبال بده و پیاز داغشو بیشتر کنه... میخوام یه بار واضح بگم مادر چرا دروغ میگید ولی میدونم میزنه به کولی بازی