قرص میخورم شیرم خشک بشه امروز داره شیرم میره ؟! لباسم خیس شده .این سه روز درد وحشتناک داشتمو. سینم عین سنگ بود. از دیروز بعد از ظهر هم از سنگینی و اون کلا سر شده بود . الان یهو بیدار شدن لباسم خیس شده .طبیعیه ینی ؟! پس کی خشک میشه راحت شم از درد
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من ۱۶ ماهگی گرفتم از شیر ولی قرص اینانخوردم فقط تایم شیردادنو کم کردم خودش خشک شد
آهان .آخه من دارم قرص میخورم بخاطر اینکه سینم زخم شد بخاطر اگزما و دو هفته با گریه بهش شیر دادم اما زخمم همینجور بدترر شد و هیچ پمادی هم تاثیر نداشت .تقریبا مجبور شدم یهویی از شیر بگیرم .الان بعد از سه روز شیرم داره میره تعجب کردم چرا خشک نمیشه پس
میگن روز قیامت نی نی یارا رو میارن ب صف میکنن ازشون میپرسن ب کدامین گناه این کاربری رو میترکوندین ؟! اونوقت من قیامت ب پا میکنم 😕😏😄
بخاطر اگزما سینم زخم شد دو هفته هر دکتری یکی رفتم هر پمادی بگی زدم با زجر بهش شیر میدادم .آخر ب این نتیجه رسیدم از شیر بگیرمش چون هم بچم اذیت میشد سینه زخم میذاشتم دهنش هم خودم عذاب میکشیدم .اما حالا بعد از سه روز قرص خوردن سینم شیرش داره میره نمیدونم چرا خشک نمیشه
قرص نخور همون شیرندی خشک میشه برامنم زخم شده بود اولاش روغن زیتون اینا میزدم
نه من بخاطر اگزما زخم شد جون کندم دو هفته بهش شیر. دادم .الان قرص خوردم که خیر سرم زودتر خشک سه .چون دیگه ب هیچ عنوان نمیخواستم سینه زخمی بذارم دهنش و کم کم از شیر بگیرمش .حالا ب نظرت طبیعیه از دیشب سینم سر شد الانم همینجور شیرم میره