بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
دمت گرم دستت توی جیب خودته...لازم نیست چند هفته به همسرت جواب پس بدی که چرا باید واسه یه کیف یه تومن پول بدی...مبارکت باشه پیشاپیش.حتما بخر خیلی شیکن
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...
عزیزم منم تازه بعد از چندین سال یه ازمون قبول شدم هنوزم حقوقی ندارم منم تاچندوقت پیش اینطور کیفی نمی ...
اصلا مقایسه نکردم عزیزم.چون توی خودم جنم کار کردنو نمیبینم.ولی از نظر من خانومایی که روی پای خودشون وایسادن ستودنی ان.ان شالله که همیشه موفق باشید.
تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...