2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دو مدل بود؟ روی دومی بستگی به اینکه چی نوشته شیکتره...حالا چی نوشته؟؟ ولی این کارای چرم وااااقعا شیک ...

مرسی عزیزم از وقتی که گذاشتی، مشخص نیست چی نوشته یا من توجه نکردم!

دومی و سومی مناسب اداره ن....

دمت گرم دستت توی جیب خودته...لازم نیست چند هفته به همسرت جواب پس بدی که چرا باید واسه یه کیف یه تومن پول بدی...مبارکت باشه پیشاپیش.حتما بخر خیلی شیکن

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
مرسی یعنی اون نستعلیق؟

اره عزیزم 

من عاشق این مدل کیف ها هستم 

اتفاقا دیروز رفته بودم یه لوازم تحریر یه کیف دیدم طرح  نستعلیق داشت داشتم دیووونه میشدم که بخرمش 

سریع اومدم از فروشگاه بیرون چون خیلی کیف دارم 

ولی هنوز دلم پیششه  

به دنبال کدوم حرف و کلامی  سکوتت گفتن تمام حرفاست🌱

دومی و سومی مناسب اداره ن.... دمت گرم دستت توی جیب خودته...لازم نیست چند هفته به همسرت جواب پس بدی ...

عزیزم منم تازه بعد از چندین سال یه ازمون قبول شدم هنوزم حقوقی ندارم منم تاچندوقت پیش اینطور کیفی نمیخریدم، شماهم از ابعاد دیگه زندگی موفقی

اره عزیزم  من عاشق این مدل کیف ها هستم  اتفاقا دیروز رفته بودم یه لوازم تحریر یه کیف دید ...

خواهرمم میگه این ولی احساس کردم اون که طرح گله کمتر تو چشمه این نستعلیق جلب توجه میکنه

عزیزم منم تازه بعد از چندین سال یه ازمون قبول شدم هنوزم حقوقی ندارم منم تاچندوقت پیش اینطور کیفی نمی ...

اصلا مقایسه نکردم عزیزم.چون توی خودم جنم کار کردنو نمیبینم.ولی از نظر من خانومایی که روی پای خودشون وایسادن ستودنی ان.ان شالله که همیشه موفق باشید.

تنها چیزی که از پدربزرگم به یادگار مونده همین شعره... فهم ادراکِ کمالات ای پسر پولست پول/ پرده پوش عیب اسرار بشر پولست پول / هرکسی بی پول گردد بی کَسَش خوانند خلق / پس برادر یا رفق حتی پدر ،پولست پوووول...  
اصلا مقایسه نکردم عزیزم.چون توی خودم جنم کار کردنو نمیبینم.ولی از نظر من خانومایی که روی پای خودشون ...

از نظر منم شما یه خانم خوش قلب و بلندنظری، کسی که تو یه جملش چندتا دعای خوب و حس خوب باشه! مشخصه چه انسان خوش قلب و خوش ذاتیه، شماهم موفق باشید😘