2777
2789

زایمانتون چطور بود؟طبیعی بودین یا سزارین؟ رسیدگیشون چطوره ؟خوب براتون بخیه زدن؟

من میخوام این بیمارستان زایمان کنم چون بیمه ندارم 

میشه تجربیاتتون رو در اختیارم بذارید مامان های گل 

هنگام تنگ دستی در عیش کوش و مستی   ک این کیمیای هستی قارون کند گدارا   

عزیزم زن دایی من هر ۳ بچشو اونجا به دنیا آورده ولی خب کلا خوش زایمانه بگی هر سال هم یه دونه میاره😂

ولی الان کروناست و اونجا همش کرونایی هست مخصوصا اینکه چون دولتی هست و آموزشی کل انترن ها می ریزن سرت.من تجربه زایمان اونجا رو ندارم ولی حس خوبی هم ندارم.بیمارستان خیریه امام سجاد تو گلشهر از هاشمی نژاد بهتره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عزیزم زن دایی من هر ۳ بچشو اونجا به دنیا آورده ولی خب کلا خوش زایمانه بگی هر سال هم یه دونه میاره😂 ...

خدا رو شکر که خوش زا هست کاش منم همینجوری باشم

عزیزم من زنگ زدم گفتن ماما بیشتر اونجا هست دانشجوها ام البنین میفرستن 

خب روبروش بیمارستان امام حسین بهتره ،اونجا برو

ازاد ۴ملیونه چند ماهه برامون مشکلی مالی پیش اومده نمیتونیمم از کسی قرض کنیم 

خدا رو شکر که خوش زا هست کاش منم همینجوری باشم عزیزم من زنگ زدم گفتن ماما بیشتر اونجا هست دانشجوها ...

ان شاءالله ولی درکل مادر منم میگه اونجا به درد نمیخوره.من با کسایی که امام سجاد زایمان کردن حرف زدم راضی بودن چون خلوت بود و پرستارا مهربون بودن.باز امام حسین بهتره.ولی امام سجاد دکتر مهناز آمالی هست دکتر خوبیه 

ان شاءالله ولی درکل مادر منم میگه اونجا به درد نمیخوره.من با کسایی که امام سجاد زایمان کردن حرف زدم ...

امام سجاد هم گرونتر از هاشمی نژاد

دخمل نازم من و بابایی عاشقتیم .  
ان شاءالله ولی درکل مادر منم میگه اونجا به درد نمیخوره.من با کسایی که امام سجاد زایمان کردن حرف زدم ...

هزینه آزادش رو نمیدونی گلم