2777
2789
عنوان

حموم رفتن بعد از واکسن ضرر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4892 بازدید | 70 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداروشکر انشالله برای شماهم ب سلامتی بگذره

ممنون🌹

اهدای عضو، اهدای زندگی🌹🌹🌹                                         من حامی اهداء عضو هستم. برای ثبت نام به سایت ehda.ir مراجعه کنید.♥️♥️♥️
خداروشکر خدا هممون رو از شر این ویروس نحس خلاص کنه دیگ خسته شدیم واقعا

اره واقعا مردم همه دیگه خسته شدن 

من خودم دلم لک زده برا روزمرگی های قبل کرونا 

قبل کرونا از بیرون میومدی راحت به کاراش میرسید ادم الان فقط ی ساعت باید دست بشوری و ضدعفونی کنی

اره واقعا مردم همه دیگه خسته شدن  من خودم دلم لک زده برا روزمرگی های قبل کرونا  قبل کرون ...

بیرون رفتن ک تبدیل ب حسرت شده . من چون خانه دارم کم پیش میاد برم بیرون . احساس میکنم افسردگی گرفتم بخدا

بیرون رفتن ک تبدیل ب حسرت شده . من چون خانه دارم کم پیش میاد برم بیرون . احساس میکنم افسردگی گرفتم ب ...

اره واقعا 

من عاشق بستنی بودم الان بستنی فروشی ها رو با حسرت نگاه میکنم و جرات نمیکنم برم بخرم😂😂😂😂

من اگه کرونا نبود اخه به ذهنم نمیرسید اصلا که برا حموم رفتن چکار کنم🤦‍♀️

عزیزم شما تو مرکز واکسیناسیون هستین میدونین که وقتی با کارت ملی وارد میشیم داخل سایت چک میکنن که اسم ...

اگه سامانه هاشون یکی باشه میتونی مثلا هر دو سامانه شون سینا باشه یا هر دو سیب باشن 

باید بری حضوری بپرسی

اگه سامانه هاشون یکی باشه میتونی مثلا هر دو سامانه شون سینا باشه یا هر دو سیب باشن  باید بری ح ...

برا ثبت نام مگه نباید تو سایت salamat.gov ثبت نام کنم؟ سامانه ای نداره که اخه🙁از کجا بفهمم سامانه شون چیه؟

نه سامانه ای که واسه خوده اوناست به یامانه ثبت نام ربط نداره

اهان ممنون عزیزم

ببخشید یه سوال دیگه من امروز که نوبتم بود نرفتم اون مرکز اصلا اگه فردا برم اونیکی مرکز نزدیک خونه مون و اصلا نگم قبلا تو سایت تو یه مرکز دیگه ثبت نام کردم میفهمن یانه؟ اصلا تو سیستم میزنن کد ملیم رو؟