2777
2789
عنوان

حموم رفتن بعد از واکسن ضرر داره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 4892 بازدید | 70 پست
😅😅 من رفته بودم جراحی دندون عقل...جراحی سختی بود رسیدم خونه پریدم تو حموم حالا دهن پر خون صورت و ...

ای وای الان واکسن زدین یا ن؟

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام واکسن زد همونجا بهش گفتن تا ۲۴ ساعت حموم نکن  بچمم هر وقت واکسن زدم تو نوزادی گفتن تا ...

اون اطلاعات قدیمی شده من واکسیناتورم و خیلی وقته بهمون میگن دیگه اینارو ب مردم نگین بعضی همکارا توجه نمیکنن

فردا میرم 

آهان آخه گفتن وقتی واکسن میزنین از کارهایی که نیاز ب بیحسی دارن پرهیز کنید مثلا همین جراحی

با افتخار یه دختر دهه شصتی ام...من از تبار دخترهای تکراری نیستم من از نسل همان تافته های جدا بافته ام...              

این چه حرفیه عزیزم ضررش چیه مگه هیچ واکسنی تا بحال نزدیم

منکه بعد واکسن کرونا مستقیم اومدم خونه رفتم حمام هنوزم زنده ام🤣

🌺🌿 ممنون میشم اگه واسه حاجت دلم صلوات بفرستی🥰🌹🥰الهم صلی علی محمد وال محمد🌹