maman_saddan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 108 عنوان کی از شوهرش دوره؟؟ 342 بازدید | 28 پست باردارم نیاز به استراحت دارم خونه من شیرازه الان اهوازم نمیدونم چطور تحمل کنم 4ماه از شوهرم دور بمونم 😭شوهرم میگه هی میام دیدنت ولی ناراحتم قلبم درد میکنه کسی هست از شوهرش دور باشه؟؟ 1400/06/18 | 23:00 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99881 من😭😭 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
maman_helena عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 272 شوهر منم میخاد بره سرکار...یکماه کار...ده روز مرخصی....ولی باز ناراحتم.....بره اونجا ارتباط تلفنیش با خداهراش زیاد میشه
golnaar عضویت: 1396/09/01 تعداد پست: 11247 خب چرا خونه خودت نموندی شوهرت کمکت میکرد تا جایی که نفس میکشی بخند و تاجایی که زندگی میکنی عشق بورز
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3864 من وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
maman_saddan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 108 منننننن منننن خییییلی دورم هنوز پیداش نکردم😂 😂😂😂😂
silaiiiinaz عضویت: 1400/04/15 تعداد پست: 3864 چند مدته ندیدیش؟ سرکاره ماه هم میشه وقتی لایک کردم ینی برات صلوات فرستادم کاربری دست دونفره میشه برام یه صلوات بفرستی ؟مرسی.خدایا تو بساز تو بسازی قشنگتره خدایا شکرت واسه همه چی خدا جونم وقتش نیست یه خونه حیاط دار خوب و بزرگ بهم بدی میدونم ک بهم میدی خیلی حرف شنیدم خسته شدم چرااااا آخه .میدونم ک همه چی درست میشه لطفاً زودتر خسته شدم خدایا خودت میدونی و میبینی لطفاً کمکمون کن میشه برامون دعا کنید بدهی ک داریم تموم بشه
آرزو137634 عضویت: 1399/09/09 تعداد پست: 2585 منم باردارم شنبه میرم تونه ماه الانم تنهام توخونه شوهرمن سه هفته نیست یه هفته هست تو اون یه هفته هم صبح 8میره شب هشت میاد خدایاشکرت ،99/11/29بی بی چکم مثبت شد،5ونیم صبح،99/11/30ازمایشم منفی شدش،99/12/2رفتم سونو ساک بارداری دیده شد،
maman_helena عضویت: 1400/05/31 تعداد پست: 272 منم باردارم شنبه میرم تونه ماه الانم تنهام توخونه شوهرمن سه هفته نیست یه هفته هست تو اون یه هفته هم ... کجا کار میکنه مگه؟؟
maman_saddan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 108 خب چرا خونه خودت نموندی شوهرت کمکت میکرد فقط منو شوهرم بودیم مشکلی نبود دختر3ساله دارم هی ی چی میخواد ازم باید براش انجام بدم زایمانمم چون اهوازه همه میگن بموون دیگه ولی قلبم راضی نیست
maman_saddan مدیر استارتر عضویت: 1397/06/05 تعداد پست: 108 منم باردارم شنبه میرم تونه ماه الانم تنهام توخونه شوهرمن سه هفته نیست یه هفته هست تو اون یه هفته هم ... منم همیشه میومدم اهواز ولی خب برا 4مااااه خیلی زیاده 😔😔
زنخوزستان عضویت: 1397/07/29 تعداد پست: 3798 منم شوهرم از ساعت 6 عصر ندیدم تا فردا ساعت 8 صبح. خوابم نمیاد