2777
2789
عنوان

شما بودین اعصابتون خورد نمی شد

234 بازدید | 21 پست

ما امروز با چند تا از دوستام خیر سرمون رفتیم پارک بانوان چند سری گیر دادن عکس بگیریم منم گفتم عکسا رو یادگاری برای خودشون نگه می دارن چند بارم تاکید کردم که این عکسا رو استوری نکنن اونام گفتن نه بابا برای خودمون می خوایم و یادگاری 

الان دیدم یکیشون دقیقا اون عکسا رو استوری کرده عکسهایی که من توش با تاپ شلوارکم بقیه هم همینطور شما بودین به شعور این آدم شک نمی کردین؟

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اصلا به قدر عصبی شدم که حد نداره واقعا شعور نداره

‏از داشته هامون لذت ببریم و بدونیم که همین چیزایی که شاید برای ما عادی شدن و دیگه به چشممون نمیان،       آرزو و رویای خیلی از آدماست...🌱 ، بیشتر از هر وقت دیگه ای به دعاهاتون نیازمندم ، ممنون میشم اگه با دلای پاکتون یه صلوات برام بفرستید🥲💙

حتی میرفتم کتکشم میزدم

من مشکلی با پخش عکس بدون حجابم ندارم اینکه بدون اجازه من پخش کنن خیلی عصبیم میکنه

اگه نوشتم 14 سالمه میخوام همیشه یادم بمونه اون سن چه اشتباهی کردم که کل زندگیمو تحت شعاع قرار داد و آیندمو نابود کرد.  
ریپلای کن بگو چرا عکسم استوری کردی؟؟؟ وقتی بهتون گفته بودم اصلنم خجالت نکش اون باید خجالت بکشه

آره الان بهش می گم

بهش پیام بده بگو پاک کنه

من خودم اهل حجابزیاد نیستم که بگم عکسمو کسی نبیته اما سر همین پارک بانوان رفتن دوستم دوربین داداششو اورد.گفتم نه دوربین داداشته عکس ها رو میبینه.بهم گفت داداشم اینقد از تووبهتر دیده که دیگه بچشمش نمیاد🙄🙄🙄این از دوست شما بیشعورترررر بود😂

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
حتی میرفتم کتکشم میزدم من مشکلی با پخش عکس بدون حجابم ندارم اینکه بدون اجازه من پخش کنن خیلی عصبیم ...

آخه آدم میمونه من وقتی بهش گفتم دلم نمی خواد دوست ندارم همچین کاری بکنی اون بیاد در نهایت پر رویی عکس همون کار و انجام بده

بهش پیام بده بگو پاک کنه من خودم اهل حجابزیاد نیستم که بگم عکسمو کسی نبیته اما سر همین پارک بانوان ...

اون دیگه خیلی بیشعور بوده🤣🤣🤣

لینک گفتینو                                                              goftino.com/c/cFegpK                                                                                                               اونی که لیاقت مارو نداره، خب نداره دیگه.              غصه کم سعادتی مردم رو هم ما بخوریم؟😌