2777
2789

من پسرم ب پستونک و گهواره عادت کرده اصلا زیر سینه نمیخوابه .. کی بچه ش اینجوری بوده بیاین بگین چکار کردین ک بچه تون گهواره و پستونک رو ترک کرد.و از چند ماهگی ؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مجردم 

ولی یکی از اقواممون نی نیش اینجوری بود البتع به پتو فکر کنم واسه گهواره هم حواب بده

بزااار خوب خسته بشه 

بزارش رو پا بخابونش لالایی بزار براش 

گریه هم تا یک هفته میکنه خیلی ولی از اون به بعد عادت میکنه

😐😐

دوسالگی دخترمو از پستونک گرفتم 

خیلی وابستش بود

اما ی روز سر پستونکو بریدیم انداختیم دستشویی کفتیم نکا کن دیگه کثیف شد

ب همین راحتی 😁

سختی هامیگذرد اما هیچوقت هیچوقت آدم فراموش نمیکنه کیا همراهیش میکنن و کیا میرن
مجردم  ولی یکی از اقواممون نی نیش اینجوری بود البتع به پتو فکر کنم واسه گهواره هم حواب بده بز ...

امروز مثلا از ساعت 2 بیدار نگهش داشتم تا 7:30 باز هم با شیر نخوابید ..😵😵 گفتم حسابی خسته ش کنم ..ولی نشد ک نشد ..😢😢

دوسالگی دخترمو از پستونک گرفتم  خیلی وابستش بود اما ی روز سر پستونکو بریدیم انداختیم دستشویی ...

خوب من پسرم 5 ماهشه .. این چیزا حالیش نیست ...

من بیشترین نگرانیم اینه ک شیر نمیخوره ..

حتی طی روز هم در حد هر دفعه نهایت یک دقیقه  اگه شیر خودم رو بخوره ... سریع صورتش رو اونور میکنه یا میره بازی میکنه .... شیرخشک هم ک اصلا علاقه نداره ... نمیخوره ...

با شیر که عمرا بخوابونیش 😂 فقط زمان باید بگذره و اینکه فقط رو پا و لالایی

وااایییی تو رو خدا نگو😕😕 ... من دوست دارم شیر بخوره بخوابه. . 

وقتی میخواد شیر بخوره وروجک تمام شیطنت هاش هون موقع گل میکنه ... یا سرش رو بالا میگیره ب چراغ پنکه نگاه میکنه یا سینه خیز میره با سیم پنکه بازی میکنه پدرم رو درمیاره تا ب زور ی قطره سیر بهش بدم ..

با شیر که عمرا بخوابونیش 😂 فقط زمان باید بگذره و اینکه فقط رو پا و لالایی

رو پایی کثافت میخوابه .. تا ک روی پام میذارمش خودش و میندازه پایین ک بره بازی کنه ... آآآخ جیگرش رو بخورم خوابه دلم براش تنگ شده ..

پسر من از ۴ یا ۵ ماهگی عادت داره خودش رو زمین هی وول میخوره خوابش میبره یا آب میخوره یا شیر یا پستونک تا بخوابه. از روی پا خوابوندن هم بدش میاد زود خودشو میندازه زمین

ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین                                         🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکن‌ها ممکن می‌شود🌸نا ممکن‌های زندگی‌ام را ممکن بفرما✨که باخدای بی‌همتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان می‌گیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی
رو پایی کثافت میخوابه .. تا ک روی پام میذارمش خودش و میندازه پایین ک بره بازی کنه ... آآآخ جیگرش رو ...

😂♥🤩🤩عزیزممم

اشکال نداره 

نی نی اقوام نا با سینه مامانش کشتی میگیره🤩😂😂

فقط باید بگذره...

😐😐