من پسرم ب پستونک و گهواره عادت کرده اصلا زیر سینه نمیخوابه .. کی بچه ش اینجوری بوده بیاین بگین چکار کردین ک بچه تون گهواره و پستونک رو ترک کرد.و از چند ماهگی ؟
دوسالگی دخترمو از پستونک گرفتم خیلی وابستش بود اما ی روز سر پستونکو بریدیم انداختیم دستشویی ...
خوب من پسرم 5 ماهشه .. این چیزا حالیش نیست ...
من بیشترین نگرانیم اینه ک شیر نمیخوره ..
حتی طی روز هم در حد هر دفعه نهایت یک دقیقه اگه شیر خودم رو بخوره ... سریع صورتش رو اونور میکنه یا میره بازی میکنه .... شیرخشک هم ک اصلا علاقه نداره ... نمیخوره ...
با شیر که عمرا بخوابونیش 😂 فقط زمان باید بگذره و اینکه فقط رو پا و لالایی
وااایییی تو رو خدا نگو😕😕 ... من دوست دارم شیر بخوره بخوابه. .
وقتی میخواد شیر بخوره وروجک تمام شیطنت هاش هون موقع گل میکنه ... یا سرش رو بالا میگیره ب چراغ پنکه نگاه میکنه یا سینه خیز میره با سیم پنکه بازی میکنه پدرم رو درمیاره تا ب زور ی قطره سیر بهش بدم ..
پسر من از ۴ یا ۵ ماهگی عادت داره خودش رو زمین هی وول میخوره خوابش میبره یا آب میخوره یا شیر یا پستونک تا بخوابه. از روی پا خوابوندن هم بدش میاد زود خودشو میندازه زمین
ربِّ لا تَذَرنی فرداً وَ أَنتَ خیرُ الوارِثین 🌸پروردگارا✨دستانم بسوی توست🌸نگاهم به مهربانی و کرم توست✨با تو غیر ممکنها ممکن میشود🌸نا ممکنهای زندگیام را ممکن بفرما✨که باخدای بیهمتایی چون تو🌸معجزه زندگی جان میگیرد✨الــهــی آمـیـــن🙏🏻 خدایا شکرت که بهترین معجزه زندگیم پسر نازمو بهم دادی