2777
2789
عنوان

بیاین از مادر شوهراتون بگین

670 بازدید | 45 پست

بیاین از مادر شوهراتون بگین ببینیم کی مار شوهرش بهتره کی بد تر 

من که یه دو سه روزه نامزد کردم اما نامزدم  همسایمونه و رفت و امد داشتین براتون بگم که خیلی پیله است  یکی یه چیز بش بگه انقدر ادامه میده که نگو کوتاه ام نمیاد 👎

هیچ در هیچ ... معنی زندگی 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من سه روزه کرونا گرفتم.مادرشوهرم یه زنگ نزده سراغمو بگیره

😔 اخی اینشالله خوب بشی من ام مادر بزرگم همین طور بود با مادرم قیقا مثل شما مادرم مریض شد یه سر بش نزد ...

هیچ در هیچ ... معنی زندگی 

مال من که خیلی گله 😌 خیلی دوسم داره هر وقت برم اونجا غذایی که من دوست دارمو درست میکنه پارسال بخاطر آخرین امتحان ارشدم ناراحت بودم که نیوفتم میگفت برات نظر آقا سید جلال الدین اشرف کردم قبول شی مادر 😌 با هم بریم خرید تا به یه چیزی دست بزنم میخره برام 😌 یوقتا هم شوهرم سر به سرم میزاره جیغمو درمیاره کلی دعواش میکنه طرفداریمو میکنه من کیف میکنم 😌😌😌😌

مادرت فهمید اگر بوسیدمت فوری بگو / در احادیث آمده همسایه را اکرام کن 😶‍🌫️

از مادرشوهرم اصلا خوشم نمیاد باهاش قهرم سر ی مسئله ای،چون آدم دورو و دخالت کن و حسودی بود جوری که پسرش خرج میکرد برام حسودی میکرد هی می‌گفت کمتر بگردین و بخورین، از وقتی قطع رابطه کردم با خانوادش خیلی آرامش دارم خداروشکر

تاریخ عضویت روز تولد دخترم هست😍 

مادر همسرم رو خیلی دوست دارم ❤️ به دلیل حرفه ام و ساعات طولانی و عموما غیر قابل پیش بینی خیلی همراهی میکنند من رو .. ۵۰روز شهرستان پروژه داشتم همراهم شدن تا از دخترم مراقبت کنند و من با فراغ بال به کارم بپردازم .. بسیار انسان محترمی هستند و بینهایت احترام میزارند‌ و محبت میکنند 🙏

من سه روزه کرونا گرفتم.مادرشوهرم یه زنگ نزده سراغمو بگیره

عزیزم دوماه رگ سیاتیک ام گرفته بود با بچه کوچیک نگفت اسنراحت کن یه وعده برات غذا بزارم ولی برای دخترش و جاری بزرگم خودش هلاک میکنه شوهرم خیلی ناراحت شد