2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما سبزه هستی ؟

قد متوسط چشم عسلی تقریبا

۲ خاله داری؟

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
شما سبزه هستی ؟ قد متوسط چشم عسلی تقریبا ۲ خاله داری؟

اگه فال میگیری یا حس ششمی😍😍😍

بگو ک من وقت قبلی بگیرم ک سوالا زیاد شدن مال منو جواب بدی😑🥲💜

<<♡میشه برای رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم کنی؟♡>>
سبزه ام چشم مشکی ۲خاله دارم

سوالت بپرس

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
بزن 

(فال انلاین)

۱-   خواجه در بیتهای دوم و هفتم به جنابعالی چنین می گوید : ( افسوس که نرگس دیده افسونگر محبوب فتنهای عجیب به پا کرد و دریغا که آن مست از باده حسن و نیکی با عاشقان فرزانه آنچه توانست بی مهری کرد ) ( خیال عاشقانه به دل حافظ آتش زد و او را سوزاند ببینید یا رقدیمی با یار خود چه کار کرد ) تو خود حدیث مفصل بخوان از این دو معنی
۲-   ویژگیهای جنابعالی به شرح زیر است: تند خو اهل رقابت لجباز زرنگ قوی عجول شتابکار رک و بی پروا خود بین قدرت سنج عاشق پیشه استثنایی جذاب و دلربا دو ستدار تعریف اهل تفریح ثرونت اندوز
۳-   از دوستت خطا دیده اید مقصر دوست شما نیست بلکه شخص دیگری است که رابطه شما را خراب کرده و اوراوادار به چنین عمل گستاخانه ای نمود ه است بنابراین در دوستان خود تجید نظر کنید و مراوده های خویش ار هب حداقل برسانید
۴-   درمعامه الی زیان دیده اید او شما را تنها گذاشت احساس عجیبی دارید بهتری راه آنست که به یکی از مشاهد متبرکه بروید و دعایی بخوانید و ازپیر و مرشد راه استمداد کنید که با توکل به خداوند موفقیت همراه شما  خواهد شد
۵-   به جنابعالی نوید می دهم زندگی شما کلاً در تغییر و تبدیل خواهد بود بطوری که گویی مجدداً متولد شده اید پس سعی کنید دقت سرعت عمل وتلاش همراه سازید و استفادهاز ملومات استاد با تجربه ای را از یاد نبرید و صحبت آنهار ا غنیمت دانید بیمار شفا می یابد خرید و فروش صلاح نمی باشد تغییر شغل و مکان زود است
۶-   مسافرتی زیارتی سیاحتی در راه است و معامله ای سود آور در پیش که برشما مبارک باشد به شرط آنکه صدقه بدهید و دین لازم را بپردازید و دلی را شاد کنید
<<♡میشه برای رسیدن به عشقم یه صلوات مهمونم کنی؟♡>>