2777
2789

به گفته دکتر که ۴هفته و۶روزم دوروزه کمردرد دارم دیروز کم 

بود دردش ولی امروز از وقتی پاشدم از خواب بیشتر درد داره 

دیگه از صبح دراز کشیدم چرا انقد درد داره دیروز هم به دکتر 

گفتم درد میکنه کمرم برام پماد نوشت 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

عادیه بنظرم ازاین به بعد یه جاهاییت درد میکنه ک قبل بارداری نمیدونستی همچین جایی تو بدنته🤣🤣🤣باردا ...

درد کنه فقط طبیعی باشه دردش میگم خدای نکرده ضرر داشته 

باشه 

😍جگرگوشه ام👼 چشمانم خیره به راهت مانده 👀بیا بیا که یقین دارم با تو عاشق تر می شوم با عطر تنت مست تر می شوم اصلا با تو دوباره متولد می شوم من به واسطه وجود با برکتت مادر می شوم🤰🤱،منم بالاخره مادر شدم میشه برای سلامتی تو دلیم یه صلوات مهمونم کنی 💖😘 خدایا شکرت هزاران بار شکرت 
درد کنه فقط طبیعی باشه دردش میگم خدای نکرده ضرر داشته  باشه

نه عزیزم نترس فقط استراحت داشته باش چون هفته های اول خدای نکرده احتمال سقط زیاده...

خدا بخودت قسم دنیات ته نامردیه
چیزی نیست عزیز استراحت کن

انشالله چیزی نباشه والا دراز کشیدم از صبح 

خشک شده کمرم انگار 

طبیعی هست،استراحت کن تا سفت بشه

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
نه عزیزم نترس فقط استراحت داشته باش چون هفته های اول خدای نکرده احتمال سقط زیاده...

باشه ممنون انشالله که چیزی نباشه 

طبیعی هست،استراحت کن تا سفت بشه

شما هم همینجوری شده بودین؟

چیا خوبه بخورم 

شما هم همینجوری شده بودین؟ چیا خوبه بخورم 

فقط چیزای سردی و قائده آور نخور

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
فقط چیزای سردی و قائده آور نخور

باشه مرسی که راهنماییم کردی