2777
2789
عنوان

مادرشوهر و پدرشوهرم و رفتار زشتشون

| مشاهده متن کامل بحث + 1308 بازدید | 122 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

جاری و شوهر خواهرشوهرم 

خاک توسر مادرشوهر احمقت که مث مادرشوهر احمق منه

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

چجوری کبابتون رو سیخ میمونه

فوت کوزه گریشو بهم بگو با جزییات

خیال بافیَت بد نیست...خیال کن که خواهی رفت،،،همین که رفتیو مُردَم ،،،تلاش کن که برگردی و در کمالِ خونسردی مرا به خاک بسپاری
یعنی ازی مادر شوهر ای فازی حالم بهم میخوره عنترای عجوزه

اتفاقا مادرشوهرم بشدت خوبه سه روزه خواهرشوهرای عجوزه تشریف اوردن اخلاقش عوض شده

همینایی که میگن قضاوت بده خودشون  از همه بیشتر ادعای قضاوت دارن😏
جسارتا نادان خیال بد کند

صفحه تایپم خاکتوسره😅🤣

کاربر قدیمی ۹۷هستم😊.                                                     مادَرَمْ‌گُفْت:حُسِینْ‌تِکِه‌کَلامَتْ‌باشَد؛ هَروَقْت‌شُدےمَسْتِ‌رُخَش‌؛شیرَمْ‌حَلالَت‌باشَد! مِثلِ‌یِک‌مُردِه‌کِه‌یِکْ‌مَرتَبه‌جان‌میگیرَد؛ دِلَم‌اَزبُردَنْ‌نامَت‌هَیِجان‌میگیرَد! قَلَبم‌اَز‌کارکہ‌اُفْتادبِه‌مَن‌شُوک‌نَدَهید؛ اِسمِ‌اَرْبابْ‌بیایَد،ضَرَبان‌میگیرَد:))!🫀 ️ 

بنظرم بهترین کار اهمیت ندادنه والا بشینی فکر کنی که چرا این کارو کرد یا نکرد من ۶ ساله ازدواج کردم رفتاراشون اصلا برام مهم نیست خوبی کردن از بزرگیشونه بدیم بخوان بکنن من جدی نمیگیرم چون چیزای کوچیک هیچوقت برام اهمییت ندارن اینو شمام سرلوحه زندگیت کن راحتتری

چجوری کبابتون رو سیخ میمونه فوت کوزه گریشو بهم بگو با جزییات

الان حالم خوب نیست حالم که خوب شد میگم برات عزیزم

یجوریم واقعا حالم بده 

نرو تا بدونن اشتباه کردن

انقد کار کردی ک فک میکنن وظیفته

تیکر هدف😇🌻                                                      قشنگِ بعد شب تیره🖤روشنیِ صبح🤍                     شروع :۱۷ آذر ۱۴۰۰ روز چهارشنبه ساعت ۲۰:۵۲:۱۲💜
جاری و شوهر خواهرشوهرم 

برو بخور.یک عالمم بردار بیار مزد دستت.دفه بعدم هردفه بهانه جور کن نروووو.فقط با شوهرت برو سنگین بشین برگرد.شما بیست سالته؟؟خیلی متوقع ان از یک دحتر به این سن

هرکس به اندازه فرهنگ و ادب خانوادگیش نظر میده.پس درست صحبت کنیم😊
بنظرم بهترین کار اهمیت ندادنه والا بشینی فکر کنی که چرا این کارو کرد یا نکرد من ۶ ساله ازدواج کردم ر ...

من کلا زیاد خونشون نمیرم اما این چند روزه که بچهاشون دور هم جمع شدن واقعا دلگیرم ازشون