2777
2789
عنوان

پسر بچه بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 288 بازدید | 23 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره دقیقا همین میگم چرا اینکارارو میکنی میگه میخوام منو ببینن 😐

😐😂🤝

اره خیلی جلب توجه میکنن

به من همش درباره خودش میگفت من بلدم اینکارو اونکارو کنم..

من لبخندت رو میبینم، نه به هم ریختگی دندون هات رو. ناراحتیتو‌ میبینم، نه خط اخمت رو. نفس کشیدنت کنار خودم رو میبینم، نه قوز دماغت رو. انگشت های زیبات رو میبینم، نه خشکی دستات رو. من خوبیات رو جوری میپرستم که ویژگی های پایین ترت جایی تو قلبم ندارن. جوری دوستت دارم که هیچکس تاحالا نداشته.-نایلی ///// دوسدارم‌ نگات کنم ، تا که بیحال بشم / دل بدم به خنده هات ، سپر بلات بشم / تو حصار بغلت زندگی به کاممه / همه چیت مال منه سندش به ناممه   دیووووونه
این تف لعنتیو از پسر همسایمون یاد گرفت 🙄

دقیقا دختر من ۴سالش بود

پسر عموش نوجوونه دیگه چند بار جلوش تف کرد

یهوووو دیدم دخترم تف انداخت همون لحنی

چنان حالم عجیب شد دعواش کردم و به باباش گفتم در حضورش.

از باباشم خیلی حساب میبره دیگه نکرد شکر خدا

به نظر من اینجور بچه ها با رفتارشون میخوان جلب توجه کنن ... یک مقدار بیشتر بهش محبت کنید .. بهش توجه ...

پدر مادرم همش در حال محبت کردن بهش هستن مثلا بابام باهاش مهربون صحبت میکنه اون برعکس میاد بابامو میزنه 😐😑

یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰
دقیقا دختر من ۴سالش بود پسر عموش نوجوونه دیگه چند بار جلوش تف کرد یهوووو دیدم دخترم تف انداخت همون ...

هرجی میگیم گوش نمیده الان ازش قول گرفتم اینکارو کنی جایزه میدم یه دقیه نکشید با لگد منو میزنه میگه جایزمو بده اینقد زد تا مجبور شدم دادم رفت اه اصلا فایده نداره 😔

یه صلوات واسه خوشبختی خودم و خانوادم میفرستی؟ 🥰
پدر مادرم همش در حال محبت کردن بهش هستن مثلا بابام باهاش مهربون صحبت میکنه اون برعکس میاد بابامو میز ...

بچه ها تو این سن میخوان اعلام استقلال کنن  میخواد بگه مثلا قدرتشو داره هر کاری انجام بده این کارا اقتضای سنش هست یه مدت  بگذره از سرش میره و فراموش میکنه ... فقط اگر کار تف میکنه یا  حرف بدی میزنه شما فقط حواسشو به کار دیگه ای پرت کنید  و واکنش نشون ندید به رفتارش  که متوجه بشه رو چ رفتارایی حساسید  نقطه ضعفتونو بدونه  تا بعدها مثلا اگر چیزی بخواد ک براش بخرید از اون رفتارا بعنوان سلاح استفاده کنه و گریه و زاری 

صدای باران زیباترین ترانه ی خداست....