2777
2789
عنوان

دیگه هیچوقت آدم سابق نمیشم

140 بازدید | 3 پست

با کارهایی که از شوهرم مثلا شوهرم بود دیدم کلا نابود شدم خیلی تو ذوقم خورد چقدر واسه زندگی مشترک خوشحال بودم چه آرزوهایی داشتم ولی با این ادم همه چی تموم شد 

مثلا منو بد کنه پیش خانوادش پشت خانوادش قائم شه هر چی از دهنشون دربیاد بگن خودش به من تهمت بزنه بدم بگه 

دیگه این صحنه ها آخرین چیزی بود که می‌شد ازش دید 

همون روز به جای اینکه بگم گذشته اش بوده اشکال نداره متاهل میشه باید می‌زدم زیرش پرتش می‌کردم بره تا بفهمه لیاقتش من نیستم همون دخترا هرز بودن تا کجا خودم واسش فدا کردم تو این یه سال چه چیزهایی پشت نقاب داشتن 

چقدر من بد بودم که خدا اینارو لایق من کرد 😔

از گذشته ش خبر داشتی ؟

نه موقع خواستگاریم اومد ریلکس گفت گذشته تموم شده بعد تو نشونه خودم تو گوشیش عکساشون دیدم اینقدر صمیمی همون دختره  میخاست بگیره ولی مادرش نزاشت خدا نگذره ازشون اومد گفت یه دختر بدبخت میگیریم هر چی بگیم میگه چشم دیگه کم کم اقا خودش نشون داد که تو فقط واسه بچه داری و آشپزی هستی همین 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه موقع خواستگاریم اومد ریلکس گفت گذشته تموم شده بعد تو نشونه خودم تو گوشیش عکساشون دیدم اینقدر صمیم ...

چجور روشون میشه اینجوری رفتار کنن...

♡مهربونم میشه یه صلوات مهمونم کنی♡🌹 لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ الْعَلِیِّ الْعَظِیمِ🌹