2777
2789

الان وقته مهمونه اخه دوست شوهرشم ک فامیل دوووورم هست زنگ زده ساعت ۴ ک شب میاییم اونجا سه نفرن خودشو داداششو زنش حالا منم خونه های بهم ریخته دیروز گردگیری کردما ولی باز کثیف شده بچه کوچیک شیطون مریض ینی مریض شده همش بهونه میگیره کلیییی هم لباس  شستم پشتم صاف نمیشه الان دارم میرم غذارو درست کنم گوشت میخام درست کنم زودپزمم کوچیکه جا نداره باید وایسم نصفشو ببپزم بعد نصف دیگشو😭😭😭برنج درست نکردم سالادم درست نکردم کلی هم سبزی اورده شوهرم ک پاک کنم واااای مگه میشه این همه بدبختی پشت هم حالا خوبه گفتن ساعت ۱۰ اونجاییم الانم بچم بهونه میگیره سینمو ول نمیکنه پاشم ب بدبختیام برسم 

اولین عشقم همسرم آخریشم پسرم💞💙👼                   بااینکع داستان منو بدنوشتی ولی تو هنوزم "خدای"خوب منی❣❣

آدرس بده بیام کمکت😇

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سبری اضاف بود توی این هیری ویری😀

به نام خدا❤سلام عضو گروه سفید💌وزن💎67قد😎158 وزن هدف 57 انشالله بهش برسم فقط صورتم تغییر نکنه دوبار رژیم سخت گرفتم صورتم خیلی کوچیک شدبرای شادی روح مادرم ممنون میشم صلوات بفرستین 💚ممنونم ❤

پشت گوشی 4 تا سرفه میکردی خودشون متفرق میشدن... /:

دوست عزیز میشه برای شادی روح پدر بزرگم 3 تا صلوات بفرستی.                                                    ما چرا زمین میخوریم؟                                              تا بلند شدن رو یاد بگیریم....                               

ایکاش بیایی دهکده المپیکم😭

حیف واقعا 

تو منو انتخاب کردی❤                                                  انتخاب کردی که مامانت باشم ، خونه کوچیک و آرومم رو، دل تنها و مهربونم رو دیدی دلت خواست من همدمت باشم.پسر کوچولوی قشنگم💕                                                                 اگر نخونی و ندونی زود خام میشی     سرتو بالا نگه دار نکنه رام شی                                           دشمن جهل و جاهلم⚠️⛔️
خب اومده نینی سایت چیکار برو ب کارت برس عزیزم

خب بچم نمیزاره پاشم بلند میشم جییییغ میزنه منم مجبورم بشینم شیر بدم بش یکسالو نیمشه پدرمو دراورده

اولین عشقم همسرم آخریشم پسرم💞💙👼                   بااینکع داستان منو بدنوشتی ولی تو هنوزم "خدای"خوب منی❣❣

جات باشم راه نمیدم خونه!!

اونقدری شعور ندارن تو این کرونا که روزی ۶۰۰ نفر میمیره بمونن تو خونه...!

‏ویران شُدهِ را حوصِلِه ی مِنَّتِ مِعمار نَباشَد! ویرانه‌ی مارا بگذارید که ویرانهِ بمانَد..:)🖤