2777
2789
عنوان

داغونم بیاین یکم دعوام کنید

178 بازدید | 14 پست

من بعد اینکه ۵نفر از خانواذه شوهرم بخاطر کرونا فوت کردن حساسیتم چندبرابر شده خیلی رعایت میکنم اجازه نمیدم کسی رفت وامد کنه البته طرف خودم نه شوهر زورم به اونا نمیزسه۰برادر از خانمش جدا شده چون خونه وماشینشو داده به زنش خودش اومده خونه بابام الان نزدیک دوماهه پسر داداشمم اومده مونده خونه بابام رعایت نمیکنه بیرون میره ماسک نمیزنه منم وقتی میبینم داغونم میشم همش با مهربونی تذکر میدادم ولی امروز هی سربه سرم میذاشت که مسخاپ برم بیرون وماسکم نمیزنم هی دهن کجی میکرد خیلی عصبی شدم دعواش کردم اونم گریه کرد عذاب وجدان داره دیوونم میکنع گناه اون چی باید بخاطر مامان وبابای بی مسولیتش خونه مامان یزرگ بابابزرگا باشه من یا کسی دیگه دعواش کنیم بخدا تقصیر منم نیستا ولی خیلی دلخورم از خودم نباید اونطوری دع اش میکردم که گریه کنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

زیادی حساس بودنم خوب نیس

اخه همش تو کوچه ست حتی وقتی یکی مریضه هم میره میچسبه بهش مدام از بیرون پیتزا میخره والبال بازی میکنه دستاشو نمیشوره یه چیزی میخوره میگم یا ماسک بزن یا با فاصله بشین پیش دوستات میخاد بره باشگاه و۰۰۰

۱۴

سنشم ب حدی هست ک درک کنه

خب عزیزم اول اینک حساسیت زیاد خوب نیست چون سرهمین حساسیت ۳ بارخانوادگی ماگرفتیم بااینک جایی نرفته بودیم

کلاجاهای شلوع نره مشکلی نیست

ولی بشین باهاش حرف بزن بگو من مثلا توخانواده شوهرم ایناروازدست دادم نمیخوام خدایی نکرده خانواده خودمم چیزیشون بشه

توی این کرونا باید بهداشت رورعایت کنیم بخاطرعزیزامون وقانون شده ماسک زدن وشرکت نکردن توجاهای شلوغ

کلا سنش ب اندازه ی هست ک درک کنه

بادعواچیزی درست نمیشه

مثل یه ادم بزرگ حسابش بیارید و باهاش حرف بزنید

۱۴

فکرکردم کوچکتر باشه خب بگو رعایت کن بگیری همه میگیرن گردنت

اینجا تبادل نظر میکنیم محترم باشیم💜👤 یه وقت دیدی جواب کاربر بی منطق ندادم چون اصلا ریپلای شو نخوندم جواب آدمهای مریض نباید داد😊 نی نی یار محترم صدا میزنم رسیدگی کنه😆
خب شما هم صلاحشو خواستی عزیزم ... 

بخدا چون خودم کشیدم میگم در عرض ۱ناه مادرشوهرم بابای دوتا ازجاریام داماد جاریم فوت کردن۰مامان وبابام سنشون بالاست به اون چیزی نمیگن به من اعتراض میکننن که امیر رعایت نمیکنه

سنشم ب حدی هست ک درک کنه خب عزیزم اول اینک حساسیت زیاد خوب نیست چون سرهمین حساسیت ۳ بارخانوادگی ماگ ...

همه اینارو گفتم میگه چشم ولی اصلا رعایت نمیکنع۰میگم ماسک بزن بخدا با دوستاش همچین میچسبن به هم که نگو۰منم دست خودم نیست

همه اینارو گفتم میگه چشم ولی اصلا رعایت نمیکنع۰میگم ماسک بزن بخدا با دوستاش همچین میچسبن به هم که نگ ...

خب وقتی اینطوریه جدی بهش بگو ک بفهمه

داد و دعوا ن

کاملاجدی بهش بگو ومرد حسابش بیار

وبهش بگو مسئولیت این خانواده گردن توعه تو بزرگ شدی ومردشدی

بخدا چون خودم کشیدم میگم در عرض ۱ناه مادرشوهرم بابای دوتا ازجاریام داماد جاریم فوت کردن۰مامان وبابام ...

حق داری منم بودم دعواش میکردم.. اما بهتره دوستانه هم باهاش حرف بزنی که بدتر لج نکنه...