شوهرم خیلی وابسته مادرش ۷ تا بچه هستن همه رفتن سر زندگیشون و خوش و خرم این یه نفر فقط درگیر تنهایی مادرش چون پدرش یک سال و نیم فوت شده مادرش هم حقوق خوب داره هم خونه ی خوب هم دوتا از برادرشوهرام تو کوچه مادرشون زندگی میکنن ولی ما یک ساعت راه فاصله داریم اما تند تند میره مادرش میبینه و کم کسری هاش برطرف میکنه که من مشکلی ندارم اما ما الان یک ماه ازدواج کردیم کم کم میگه مادرم بیاد پیش ما زندگی کنه خونه ی خودشم بره ولی اینجا هم باشه من نگرانشم الان بدجوری باهاش به مشکل خوردم
زندگی مشترک براش مفهومی نداره نمیفهمه تازه ازدواج کردیم الان روزای خوب دو نفره ما ...😔😔😔
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
نمیرن هیچ کس زنش نمیذاره اونا هم میگن ما زندگیمون مهم تر بعدم مادر شوهرم خودش چسبونده به شوهر ...
نمیدونم چرا زنایی که شوهرشون فوت میکنه پسراشونو شوهرشون میدونن.
باشوهرت صحبت کن قاتع. بگو تو الان زن داری و اگه نگران این موضوع بودی ازدواج نمیکردی یا قبل ازدواج مطرح میکردی تا من بتونم تصمیم بگیرم. کوتاه نیا که بیاد زندگی کنه باهات زندگیت خراب میشه
.به نام خدای رنگین کیان .کاش بد نشود آخر این قصه ی بد . ایران همیشه عزادار.ایران همیشه گریان.ایران همیشه غمگین.