من به تازگی یه گروه راه اندازی کردم که با هدف بهتر کردن حال روحی بانوان سرزمینم هست و ما اینجا از موفقیت ها و پیروزی های کوچیک هر روزمون و راه و روشی که برا رسیدن بهش داشتیم میگیم و سعی میکنیم تو شادی هم سهیم باشیم، دوست دارم شما هم تو جمع ما باشین، اگر مایلین، یا علی.
تو همان جرعه آبی که به وقت سحر، نتوان لب به تو زد زوود اذان را گفتند
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
این پست خواهرشوهر مادرشوهر نیست، این پست برای خود خود خود شماست لطفا بیاین به هم حال خوب بدیم و از موفقیت ها رو راهی که برا رسیدنش رفتیم بگیم و باعث شادی و موفقیت هم باشیم
میبینید آدما وقتی هدفای بزرگ دارن همیشه تنهان زندگی اینو خیلی بهم ثابت کرده، امروز این کارو نمیکنید اما چند وقت بعد شاید از یه آدم دیگه ای تعریف این گروه موفقو میشنوید و با اراده و اشتیاق خودتون به ما ملحق میشید من به نیت خوب خودم و تاثیر انرژی جمعی ایمان دارم