2777
2789
عنوان

شوهرتون خسیسه یا دست ودلباز؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1527 بازدید | 46 پست
مثلا زنگ میزنه میگه ب خودت برس.بعد برام همه چی تقویتی میخره میگه تقویتت کنم

خب اگه اینطوره که خوبه ان شاءالله همونی باشه که میخوای و خوشبخت بشی عزیزم 

این نیز بگذرد...                                   
عزیزم میشه لطفاً بگی با شوهرت چجور برخورد کردی و چی بهش گفتی که الآن بهتر شدهچون شوهر منم دقیقاً همی ...

والا گلم چی بگم باید صبر کنی و نرم نرم تو گوشش بخونی نه با عصبانیت و دادوبیداد با نرمش و چرب زبانی البته ما ۱۴ ساله ازدواج کردیم شاید بگم دو سه ساله که من تغییرات رو توش دارم میبینم شایدم به خاطر شرایطی هست که داشتیم نمیدونم ولی خب اینم بگم خساست یه جورایی ژنتیکیه نمیتونی درستش کنی شاید بتونی با حرف زدن یه مقدار تغییرش بدی اونم صددرصدی نیست باید خودشم بخواد که تغییر کنه ما یه شرایطی تو زندگیمون پیش اومد که باعث شد همسرم خودشم بخواد که تغییر کنه و بعدشم چون بعد چند سال دید حرفایی که بهش زدم درسته و خودش بهش رسید باعث شد خودشو یه مقدار تغییر بده بازم به اون ایده آلی که مد نظرمه نرسیده ولی از قبلش بهتره

این نیز بگذرد...                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.