2777
2789
عنوان

روانشناس خوشگل

343 بازدید | 17 پست

بچه ها روانشناسم یه پسر جوون خوشتیپه

از وقتی رفتم پیشش یه چندباری بهش فک کردم

چیکارکنم؟

به نظرتون دیگه باهاش وقت نگیرم یا وقت بگیرم؟

اینو میدونم توی شیوه ی درمانی که داره یه مرحله ش اینه که مراجعش بهش علاقمند بشه و یه حورایی بعدش شسکت عشقی بخوره.یه مرخله ی درمان روان پویشی اینه.این فک میکنه من نمیدونم.ولی درهرصورت یه مرخله ی درمان کاریش همینه.واسه همین من میدونم و پس مسلما بهشم علاقمند نخواهم شد😅

ولی درهرصورت جوون و خوشگله.به نظرتون یه بار دیگه وقت بگیرم یا نه؟

خودش به روانشناس احتیاج داره ها😐😐😐

مادرم یاعلی گفتو،مرا زاد😊نماد حلال زادگی عشق علی و اولادش🤫🤫                         👈👈🙆🙋عضوکمپین مبارزه با کلمات تهوع آورِ😷:شوشو(شوهر)😧آخایی  سِز(سزارین)   آقایی😈عجقم(عشقم)🙊رل🤑🤑😷عجیجم(عزیزم)😒پشمل(پسر)😶آز(آزمایش)😐پری😕کراش😩😷😷تودلی  کنجد😱دوزپسر😟خودم پز  به ما چه،به توچه من توام یا تو منی😶اسی(استارتر)😕😧😧اِستا(استامینوفن)😷😧😬😦بِِز(بذار)👉👉😦😦فاصله اجتماعی😕😐میحرفونم😱😱😱پروتکل های بهداشتی😡😬کیوت😧پارتنر🐒پسمل😤دخمل😐😕کادر درمان بیمارستانِ .... ازتون متنفرم،بچه م هیچ گناهی نداشت با سهل انگاری کشتینش😓😓😓

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عین مشاور کنکورم 🤦‍♀️

اصن یه چیزی بودا 😂🤌خلاصه  دیدم اصن نمیتونم درس بخونم با این وضع عوضش کردم

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
چرا اینو میگی.راستش من خیلی هم ناامید نیستم بهش.

عزیرم تصمیمت رو گرفتی دیگ، واس چی اومدی نظرسنجی کنی، خب کاری ک میخای بکن، ایشالا پشیمون نشی و روح ت اسیب نبینه

فقط یه نشونه..... فقط یه معجزه..... 💔
😅😅والا بخدا.البته یه تمرینیم میشه واسه کنترل احساساتم

من گفتم خطرناک میشه ،،دل منم عین ژله دیگه بیخیالش شدم  😁 ..البته فک نکنی الان تحفه بودا نه بابا فقط اسمش مشاور بود هیکل ساخت بود واسه مخ زنی

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚