2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

وای من اصلا بلد نیستم، تو‌ماشالا هنرمندی شوهرمم لوسه نمیخوره😒😒

بلدی نمیخواد گلم ما هفته ای یکبار درست میکنیم حالا اگه کله و پاچه نبود هم بجاش سیرابی گوساله با زبان گوساله اصلا یه وضعی از کله پاچه هم بهتره اخه پاچه چیزی نداره حالا باز پاچه گوساله یه چیزی اون خوشمزست بگیر برا خودت درست کن اون نیمرو بخوره 

بخورین بخورین نوش جونتون     من امروز آزمایش اول بارداری دارم.آزمایشی که قند و ترویید وغی ...

الهی عزیزم ماهم اینارو کشیدیم بسلامتی نینیت بغل بگیری فک نکنم مشکلی باشه ولی ی سرچ کن گوگل

سالها دل طلب جام‌جم از ما میکرد وان چه خود داشت ز بیگانه تمنا میکرد🌱                                                                        الهی برسد از جانب خدا : مصلحت هایی که آرزویت بود 💚
چشم عزیزم، مرسی😍😍 صدات میکنم یادم بدی😁😁

فدات گلم من به ابش فقط پیاز ۴ قاچ میکنم ۲ تا بزرگ و سیر هم چند تا میندازم با پرک لیمو عمانی و فلفل سیاه با زرد چوبه زیاد  با یه قلم گوساله که چرب بشه و چربیش هم بد نباشه مغز استخوان هم داره عالیه بعد دو ساعت که پخت درشو باز میکنم بهش آبلیمو با نمک میزنم میزارم ابش اندازه یه لیوان بشه ما کم آب دوست داریم اخه