2777
2789

هرچی سوارکار و خواننده دیدم یه عالمه رفیق دارن و درگیر رفیق بازی هستند ۲۴ ساعته هم بیرون از خونه یا توی دشت و صحرا یا از این شهر به اون شهر در رفت و آمد  برای مجالس خوانندگی و مسابقات اسب سواری و رسیدگی به اسب ها و خرید و فروش و ...  بشین سفت و محکم باهاش حرف بزن میتونه واسه زندگی خانوادگیش وقت یذاره یا نه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اسب سوارا ممکنه از روی اسب بیوفتن و فلج بشن ورزش خطرناکیه تو هر مسابقه ی عالمه مشکل ممکنه ب وجود بیا ...

از الان به فکر احتمال فلج شدنی😂آدم عادیم ممکنه از خیابون رد شدنی ماشین بزنه فلج بشه.به این چیزا فکر نکن ،اگ اخلاقش اینا اوکیه چی بهتر از ی آدم معروف برای ازدواج 😁

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   
والا محمد خواننده هم نیست اینقدر تو خونه آواز میخونه که پرده گوشهام پاره میشه دیگه چه برسد به اینکه ...

نه عزیزم من منظورم ب شهرت و ایناس وگرنهومنم با خوندن مشکلی ندارم ولی خو دوست دارم وقتی میرم بیرون راحت باشم

چه ربطی به خواننده گی واسب سواری داره ببین اخلاقش چطوریه

اخلاقش اوکیه منظورم ب خواننده معروفیت طرفه 

حس میکنم زندگی با شخص معروف سخته 

و اسب سواریرهم ممکنه خطرناک باشه

نه عزیزم من منظورم ب شهرت و ایناس وگرنهومنم با خوندن مشکلی ندارم ولی خو دوست دارم وقتی میرم بیرون را ...

بذار تو خونه واست بخونه بهت میگم😅

فقط از خدا سلامتی و شادی پدر و مادرم و همسرم و خانواده ام رو میخوام همین. خدایا به خودت سپردمشون🤗
هرچی سوارکار و خواننده دیدم یه عالمه رفیق دارن و درگیر رفیق بازی هستند ۲۴ ساعته هم بیرون از خونه یا ...

اخه خوانندهدمجالس نیست 

حتی دیگ با وضع کرونا کنسرت هم نداره 

اخه خوانندهدمجالس نیست  حتی دیگ با وضع کرونا کنسرت هم نداره

در کل با کسی ازدواج کن که توی زندگی برات وقت بذاره و ازت غافل نشه شغلش مهم نیست مهم اینه یک شغلی داشته باشه که درامدش حلال باشه