2777
2789
عنوان

بدون عنوان💔💔💔💔💔💔💔💔💔

395 بازدید | 16 پست

غمی در دل دارم که هیشکی حتی خدا هم نمیتواند برایم حل کند

بغض‌هایی که وقت و بی‌وقت گلویم رو مانند یک سنگ می‌فشارد را به هیچ کس نمیتوانم بگویم حتی خدا

اشک‌هایی که فقط باید در خلوت بریزم را نمیتوانم به کسی نشان دهم چون متهم به ادمی بی عرضه میشوم

عقده‌هایی که در دلم جوانه زده و به گیاه تبدیل شده که هیجا نمیتوانم خالی کنم و مثل یک گیاه هرز دارد نفسم را بند می‌اورد را نمیتوانم به زبان بیاورم حتی برای خدا

نمیدانم چرا زندگی فقط برای من یک ریسک پرخطر هست که لحظه لحظه‌هایش دارد من را مثل یک خره میخورده

حالم بد است هیچکس نمیتواتد مرا ارام کند حتی خدا

هیچ کس مرا دوست ندارد حتی خدا

از اول بدو تولدم ناخواسته بودم تا به الان که حرفی را بر زبان بیاورم متهم به بی درکی و کم لطفی است

خسته‌ام خسته از خودم که هیچکس طالب من نیست حتی خدا

خدایی که مرا به وجود اورد و حکم به زندگی‌ام۳ داد هم حتی من را نمیخواهد و با من مثل یک دوست همراه نمیشود

در تمام دنیا وصف از مادر زیاد هست و کلمه کم می‌اورد ولی برای من مادرم هم تهی میشود تا دردم رو درمان کند

تنها چیزی که مرا ارام میکند مرگی است تا بتوانم از این زندگی نکبط بار راحت شوم

تا خودم را به ارامش دعوت کنم تا بغض‌های بی وقفه هر روز تمام شوند تا عقده‌هایم با خودم به خاک بروند

تا ارام شوم ارام

هیچوقت در زندگی‌ام ارامش را نچیده‌ام چون ارامش با من یار نبور

زندگی‌ام را باید بر اساسی قرار بدهم که هیچکس را نداشته باشم حتی خدا

خدا اگر میخواست به من لطف کند تحقیرهایی که از  هم‌خون‌هایم را میشنیدم کمکم میکرد نه با انها یار میشد برای خرد شدن دوباره من

من محکوم هستم به تنهایی به حقیری به کوچک بودن به کم بودن و به                    مرگ

زندگی چند صباحم به من اموخت تا تنهایی مسیرم را طی کنم حتی بدون خدا

چون من تنها بنده خدا بودم که طبیعت و جهان و کائنات حکم به تنهایی ابدی من دادند

و من تنها کسی باید باشم تا بتوانم خودم را با شرایط جدید وقف بدهم

کاشکی میشد دادگاهی برپا میشد و من از خدا شکایت میکردم تا من حقیر و کوچک را با شرایط جدیدی که اولین‌بار حکم‌فرماست تنها نگذارد

خدا هم عدالتش برای من ناپدید شد

گر حالی که من دارم دشمن هم نیازموده

پس باید بجنگم من با حال خوش غمدار

❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤❤

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی

چه دل پر دردی چطوری نوشتی این همه رو نصفه نصفه خوندم .

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

خدا همه بندهاشو دوست داره این بنده هان ک خودشون برای خودشون مشکل درست میکنن جانم

پوشاک شیک ارزان ارسال رایگان     برای فروش نیاز ب حمایت دارم کاملا معتبر❌                          https://rubika.ir/poshakshik20kasraeii          ✅روبیکا              کافیه دستتو بزاری رو لینک نگه داری آبی شد بازکردن بزنی         باسلام دارم  ❌     اینستا هم دارم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا نمیدونم چی باید بگم😭

خدا ب دلتون آرامش بده💔💔💔

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
خدا همه بندهاشو دوست داره این بنده هان ک خودشون برای خودشون مشکل درست میکنن جانم

نگو این حرف رو عزیز

حال دلم خییلی بده ببین جقدر بهم امشب فشار اومد که نوشتم

زندگیه بعضیا مثله کابوسه که فقط با مرگ تموم میشه

واقعا نمیدونم چی باید بگم😭 خدا ب دلتون آرامش بده💔💔💔

مرسی عزیزم

فقط اگر میتونی برام دعا کن

تا زندگی شروع کنم که اطرافیانم بفهمن که من هم ادم هستم🌸🙃🙃🙃

میشه دعا کنی پری شم ممنون مهربون ❤️

سلام خوب حرفامو بخون خوب خوب …نمیدونم مشکلت چیه ؟ ولی زندگی های ما پر از گره هست ، شاید تو که امضا منو میخونی ازدواجت جور نمیشه یا بچه دار نمیشی یا شوهرت بده یا مشکل مالی داری یا توی زندگیت گره افتاده یا یا یا و هزاران یا دیگه یا شاید فکر میکنی طلسم هستی یا همزاد داری یا جن عاشق داری یا سرکتاب گرفتی یا فال گرفتی یا یا یا 🦋🦋🦋🦋🦋🦋🦋گوش کن تو نباید بری سراغ فالگیر و دعانویس و جادوگر و طلسم نباید بری اگر بری نه تنها چیزی به دست نمیاری بلکه پول و …خیلی چیزا رو از دست میدی من ی راهی دارم برات که هم باعث شد ازدواجم جور شه و هم حس میکردم طلسمم باطل شه و مشکلات مالیم هم حل شه …چهل روز سوره بقره از اول سوره تا آخرین آیه گذاشتم هر روز ساعت ۱۱ ظهر توی خونه از طریق آپارات و تلاوت به صورت ترتیل پخش میشد و بعد از تقریبا ۷ روز تاثیرات عجیبشو دیدم . خودم نمیخوندم اگر بخونی بهتره من فقط میزاشتم پخش شه ساعتش مهم نیست فقط چهل روز مداوم باشه و موقع خوندنش از خدا بخواه مشکلت حل شه برای من حدود یکساعت و بیست دقیقه میزاشتم ترتیل پخش بشه گاهی حواسم به صداش بود گاهی نبود میتونی اگر شرایط پخش تو خونه رو‌نداری با هدفون گوش‌کنی ولی میتونم بگم معجزه است اگر اینکارو کردی و نتیجه دیدی به بقیه هم بگو و برام صلوات بفرست .قرآن بهترین گره گشا هست چون از جانب خداست . به خدا توکل کن انشاالله نتیجه میگیری برای من جواب داد انشاالله برای شما هم جواب میده در هر صورت قرآن کریم جز برکت نیست :))از این لینک سوره بقره رو گوش کنید حدود ۱ ساعت کمی بیشتر هست ولی تند خوانی هست …….   این آدرس کپی و پیست کنید                   https://www.aparat.com/v/piBCy/                        
مرسی عزیزم فقط اگر میتونی برام دعا کن تا زندگی شروع کنم که اطرافیانم بفهمن که من هم ادم هستم🌸🙃🙃 ...

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم ❤️

امیدوارم خدا جوری دستتو بگیره و از زمین بلندت کنه و ب عرش برسی ک همه دهنشون باز بمونه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://www.ninisite.com/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c
نگو این حرف رو عزیز حال دلم خییلی بده ببین جقدر بهم امشب فشار اومد که نوشتم زندگیه بعضیا مثله کابو ...

همه ما مشکل داریم هرکس ب طریقی 

باید صبور باشیم خدا ب همه ما صبر بده ....

منکه همیشه هر مشکلی دارم فقط میگم خدایا صبرشم بده تا بتونم تحمل کنم . واقعا زیر بار مشکلات همه احساسات آدم له

میشه و انسانی دیگه وجود نداره تشبیه ب تکه سنگی سرد و بی روح میشیم خدا آخر و عاقبت هممون رو بخیر کنه.

برات آیت الکرسی میخونم عزیزم ❤️ امیدوارم خدا جوری دستتو بگیره و از زمین بلندت کنه و ب عرش برسی ک هم ...

مرسی از لطفت

ممنون از دعای زیبات

مرسی از لطفت ممنون از دعای زیبات

🌹🌹🌹🌹🌹

همه ما مشکل داریم هرکس ب طریقی  باید صبور باشیم خدا ب همه ما صبر بده .... منکه همیشه هر مشکلی ...

میدونم عزیزم جی میگی

ولی من دیگه توان ندارم خیتم

سنم کمه ولی خییلی چیزها دیدم که واسه سنم زود بوده

اصلا عسق و عاشقی ابنجور چیزا نبوده اصلا

ولی دلم شکستت

دلم خرد شدست

دردم رو به هیشکی نمیتونم بگم

خدا اگر مبخواست بهم لطف کنه متو بین خانوادم اینجوری خرد نمیکرد

یه وقتایی خودتو بغل کن و بگو:

«مرسی که هر سختی و دردی بود رو از سر گذروندی، دل شکستگی،افسردگی،مشکلات خونوادگی، چندین بار اعتماد به کسایی که هیچوقت لیاقتشو نداشتن و همه ی چیزای دیگه که تنهایی تحمل کردی ولی هیچوقت جا نزدی!خیلی راه سخت و طولانی رو اومدی،بهت افتخار میکنم

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید
یه وقتایی خودتو بغل کن و بگو: «مرسی که هر سختی و دردی بود رو از سر گذروندی، دل شکستگی،افسردگی،مشکلا ...

و لی گاهی اوقات بخوای خودت رو بغل کنی زده میشی

چون به طور مکرر داری تحمل میکنی و ی ادم چلمنگ دست‌و‌پا‌چلفتی هستی

میدونی ی وقتایی واقعا کم میارم و در عدالت خدا میمونم

و لی گاهی اوقات بخوای خودت رو بغل کنی زده میشی چون به طور مکرر داری تحمل میکنی و ی ادم چلمنگ دست‌و‌ ...

به جای نشستن و افسوس خوردن برای لکه های کوچک روی شیشه ، پنجره ات را باز کن ، زیبایی های منظره را ببین و قهوه ات را بنوش

عدالت خدا وجود داره شک نکن ایمانت رو قویتر کن

روباهی از شتری پرسید:«عمق این رودخانه چه اندازه است؟»شتر جواب داد: « تا زانو»ولی وقتی روباه توی رودخانه پرید، آب از سرش هم گذشت و همین طور که دست و پا می‌زد به شتر گفت:«تو که گفتی تا زانو! »شتر جواب داد: « بله، تا زانوی من، نه زانوی تو »هنگامی که از کسی مشورت می‌گیریم یا راهنمایی می‌خواهیم باید شرایط طرف مقابل و خودمان را هم در نظر بگیریم. لزوما" هر تجربه‌ای که دیگران دارند برای ما مناسب نیست.خودتان را با دیگران مقایسه نکنید