بچها توروخدا یه راه جلو پام بزارین این دعوای همیشگی من با شوهرم تموم بشه مسئله واقعا جدی مهمی هس برام..... موضوع اینه ک من هرچی ازش بخوام هررررررچییییییییی باید هزار بار تکرار کنم تا انجام بده بعد ک سر انجام ندادنش دعوامون میشه پاچمو میگیره میگیره میگه یه بار میگم الان ن بفهم اخه پس خواسته های من چی میشه؟بعدم منو مقصر میکنه من هیچوقت بهش بی احترامی نکردم و دوسم ندارم بهم بی احترامی بشه اونم وقتی عصبی هس ی موقعا نفهم از دهنش درمیاد تاحالا خواستم بشورم پهنش کنم ولی میدونم زندگی بی احترام واسم ب جدایی میرسه
اخه جالبه برای همه کارای خودش زود سریع همه رو انجام میده بمن ک میرسه تنبله خستس
خودت نمیتونی انجام بدی؟
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه بگو اگر تو علامه دهری و من دور از جونت نمیفهمم چرا منو انتخاب کردی ...
بخدا هزار بار با زبون خوش حرف زدیم یهو خوبه ها یدفعه باز موجی میشه میپره بمن نمیدونم واقعا چیکارکنم دوسم ندارم با کسی درمیون بزارم مسائل زناشوییمو ن خانواده ن دوست ولی دارم میترکم
چی بگم شاید تنها راه حلش تغییر خودمه این همه سال این درست نشد ک نشد
انشاالله که درست مبشه ولی وقتی زیادی گفتن نتیجه نداره و به دعوا ختم میشه بیخیال شو
یک فکر بکارید، یک عمل درو میکنید. یک عمل بکارید، یک عادت درو میکنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت میکنید ؛ یک شخصیت بکارید، یک سرنوشت درو میکنید.