2777
2789
عنوان

خودش نفهم تمومه بعد بمن میگه تو نمیفهمی

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 22 پست
اخه جالبه برای همه کارای خودش زود سریع همه رو انجام میده بمن ک میرسه تنبله خستس

خودت نمیتونی انجام بدی؟

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بشین باهاش حرف بزن ببین مشکلش چیه بگو اگر تو علامه دهری و من دور از جونت نمیفهمم چرا منو انتخاب کردی ...

بخدا  هزار بار با زبون خوش حرف زدیم یهو خوبه ها یدفعه باز موجی میشه میپره بمن نمیدونم واقعا چیکارکنم دوسم ندارم با کسی درمیون بزارم مسائل زناشوییمو ن خانواده ن دوست ولی دارم میترکم

🤪

تعداد مردا باهوش فرز و حرف گوش کن ب تعداد انگشتای دسته مابقی مردا مثل شوهر شمان،شوهرمنم همینه 

باید خودمون تغییر بدیم اونا تغییر نمی کنن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

تعداد مردا باهوش فرز و حرف گوش کن ب تعداد انگشتای دسته مابقی مردا مثل شوهر شمان،شوهرمنم همینه  ...

چی بگم شاید تنها راه حلش تغییر خودمه

این همه سال این درست نشد ک نشد

🤪
چی بگم شاید تنها راه حلش تغییر خودمه این همه سال این درست نشد ک نشد

انشاالله که درست مبشه ولی وقتی زیادی گفتن نتیجه نداره و به دعوا ختم میشه بیخیال شو

یک فکر بکارید‌، یک عمل درو می‌کنید. یک عمل بکارید‌، یک عادت درو می‌کنید؛ یک عادت بکارید، یک شخصیت برداشت می‌کنید ؛ یک شخصیت بکارید‌، یک سرنوشت درو می‌کنید.